Reklama

Reklama

Nezkušené holčičky 5

  • USA Barely Legal 5
všechny plakáty
Pornografický
USA, 2000, 85 min

Obsahy(1)

Jste už unaveni silikonovými kráskami, které se oblečou do kostýmu roztleskávačky a tváří se jako teenagerky? Chcete vidět opravdu mladá děvčata, která si nemusí na nic hrát? Tato úžasná kolekce příběhů vám naservíruje vydatnou, čerstvě plnoletou hostinu. Příběh "Pussy in Boots" vypráví o kovbojce, která umí osedlat nejen koně. V "Poolside Passion" se tatínkova malá princeznička vrací z dívčího internátu, kde se intenzivně učila umění lesbické lásky. To je však jen ochutnávka z pěti chutných historek, které najdete v tomto pokračování. (Ruuzha)

(více)

Recenze (2)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Takže film je o tom , že ženská, údajne neskúsená, ale pôsobiaca veľmi skúsene príde za chlapíkom a vyčúra sa mu pred dverami, čo ho vzruší a pretiahne ju. Tento diel sa mal volať "Zkušené holčičky 5 čo radi čúraju ako predohra". Pre milovníkov chcania ako sexuálnej úchylky odporúčam. Podľa hodnotenia sa nie je za čo hanbiť, je vás veľa. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi milé překvapení. jak se píše i v obsahu, holky jsou přirozené, rozhoně nemáte pocit, že jim bude pískat poprsí na palubě letadla, nejsou přehnaně dravé, nepřehrávají. Paráda. ()

Reklama

Reklama