Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S ľudstvom čosi nie je v poriadku, všetci pozemšťania sa správajú akosi čudne, prosto inakšie, ako býva zvykom, ale tie odchýlky a odlišnosti ešte nedokážete presne opísať ani pomenovať. Ale čosi predsa len môžete zaregistrovať, môžete to dokonca aj počuť, sú to zvuky prichádzajúce z útrob Zeme. Napokon sa začnete báť. Pretože pochopíte, že ONI sú už tu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Lopezka1982 odpad!

všechny recenze uživatele

Poprvé co jsem dala nějakému filmu hodnocení odpad. Vůbec nechápu jak zde Daryl mohla hrát. Totální blbost o invazi brouků na zemi, trapné triky, chudý děj atd. A to ještě natočili hned dva díly, abychom se prý nenudili. Ještě nyní se divím, že jsem film zvládla dokoukat do konce, ale už nikdy více :o) ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně by mě zajímaly pohnutky tvůrců obdobných filmů. Jestli již předem vědí, že stvoří obrovské lejno a vlastně se na něj těší. Nebo se během příprav rozhodnou nechat zavirovaný počítač splantat dialogy? Děs, hrůza a běs. Tato hovadina patří do kategorie ATF (alternativní trest - film) s využitím metody, která byla s úspěchem praktikována v Mechanickém pomeranči. ()

Reklama

jujec 

všechny recenze uživatele

Nudné, rozvláčné, místy nelogické. Kdyby finále aspoň bylo bombastické, mohl by to být skvělý film. Ale to, že se na místě, kde se chystá zkáza světa, prostě nepřátelé sejdou, popovídají si a pak se během půl minuty ukáže, která strana a jak zvítězí, prostě celý film totálně zabije. Nehledě na mizerné, jednoduché efekty. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Jako retro sranda na vypnutí mozku to docela ještě de. Tématicky je béčko jak z druhé poloviny osmdesátek, které by ovšem proti tehdejší konkurenci, např.: Jsou mezi námi (1988) nemělo žádnou šanci. Může za to nepřiměřená délka, úplně klamavě zavádějící název/titulkové záběry a vážnost soupeřící s logickými chybami a plytkostí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardne Hallmarkovske naivne sci-fi so zaujimavou zapletkou o invazii chrobakov na zem zamaskovanych v ludskych telach. Obsadenie je slusne, postavy sympaticke, triky na TV produkciu obstojne. Nastastie sa nesnazili o megalomanske sceny na ktore nemali prachy ale iba o par trikovych zaberov, ktore vyzerali dobre. Hlavnym problemom filmu je rozvlacnost. Scenaristi nevymysleli dostatok napinavych podzapletiek, aby to miestami nenudilo. Ako jeden 90 minutovy film by to bolo lepsie. Ale aj tak to za jedno pozretie stoji. 5/10. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama