Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roman (Lucky McKee) je svářeč, o kterém si jeho spolupracovníci myslí, že je nějaký divný, protože toho moc nenamluví a navíc ani doma nemá televizi. Po práci sedí doma, popíjí pivo a čeká, až půjde kolem jeho sousedka „Isis“ (Kristen Bell), o které tajně sní. Ta se s ním jednoho dne dá náhodně do řeči a zdá se, že se jí Roman celkem zalíbil. Při jejich dalším setkání se ale věci zvrtnou a Roman kvůli své neohrabanosti o dvě hlavy menší Isis neúmyslně udusí. Podaří se Romanovi tento čin ututlat? A jak se s ním vypořádá vnitřně? A co má znamenat jeho další „náhodné“ setkání s další sousedkou Evou (Nectar Rose)? (romanz123)

(více)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Spin-off k znepokojivému počinu Luckyho McKee "May", pri ktorom si jeho hlavná predstaviteľka a režisér vymenili úlohy; takže si tu Angela Bettis vzala do parády príbeh čudáka Romana, ktorého stvárňuje práve McKee. Ten má, podobne ako May, problém sa úspešne zaradiť do spoločnosti a mimo práce žije svoj osobný život vo vlastnom svete, pričom však pozoruje mladú susedu, ktorú pokladá za svoju životnú lásku. Náhodou sa aj zoznámia a zdá sa, že sa na neho usmeje šťastie, no vďaka svojej nešikovnosti a asociálnosti ju nechtiac zabije, čo ho ešte viac odsúva od koľají reálneho sveta. Onedlho sa však pri jeho dverách objavuje nový usmievavý objekt... Film sa síce nepozerá tak dobre ako spomínaná May, je slabší a vďaka polovičnému rozpočtu aj horšie vyzerá, ale aj tak sa mi celkom páčil a kto podobné kúsky obľubuje, môže byť spokojný. ()

romanz123 

všechny recenze uživatele

Film Roman jsem si stáhnul víceméně jen proto, že se jmenuje stejně jako já, a nic moc jsem od něj nečekal, ale nakonec to vůbec nebylo špatné. Potěší zejména slušné herecké výkony a velmi dobrá hudba. Asi nejvíc se mi líbily scény s Romanovými sny a dost mě pobavila líbací scéna s lahváči v rukou. Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec se vzhledem k tomu názvu přikláním ke čtyřem. ()

Reklama

Reklama