Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) byl hvězdou středoškolského hokejového týmu. Až do oné osudné noci, kdy za volantem přecenil své možnosti. Po tragické nehodě zůstali dva mrtví spolužáci, zmrzačená přítelkyně a on sám s trvalými následky po těžkém zranění hlavy. Dnes pracuje jako noční uklízeč v místní bance, bydlí v podnájmu se slepým přítelem a bývalým kriminálníkem Lewisem (Jeff Daniels) a snaží se překonávat svůj mentální handicap, projevující se neustálými výpadky paměti. Díky svému zaměstnání se stává snadným terčem bandy, jež chce banku vyloupit. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (121)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velice nevyrovnané, se spoustou nedodělků, které tomuto poměrně sympatickému projektu brání ve vyšším hodnocení. Herci hraji na své možnosti dobře a postupné gradování děje je přiměřené, takže se nudit nebudete. Nicméně několik nelogičností, či zbytečných, nepravděpodobných reakcí některých postav kazí celkový dojem z filmu. Jako lehký nadprůměr vás Lookout zabaví, moc víc ale nečekejte. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborné drama, které se ke konci zvrhne v celku solidní thriller. Někomu ten konec sice nemusí k předešlé komorní půlhodince moc sedět, já jsem si to ale docela užil, i když scénaristicky je to místy nedotažené. Joseph Gordon-Levitt je výbornej, Jeff Daniels si svýho slepce užívá a Isla Fisher roli okrasy plní dokonale. 70% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek se tváří psychologicky, ale jde spíš o akčňák. Akorát je ten psychologický úvod o jedné mysli s výpadky paměti roztahaný skoro přes celý film, v půlce přichází zamotání se do zločinu a teprve konec je věnovaný rafinovaně vystavěné akci. Scénář si poradil s úskalími odplaty, kterou musí provést muž bojující nejenom s protivníky, ale i s vlastním pochroumaným mozkem. Finál byl originální, zbytek byl příliš dlouhý. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem si pomoct, ale pořád se mi při sledování tohohle filmu připomínalo o dost vydařenější Memento. Levitt na tom není tak špatně (ve skutečnosti jsem přesně ani nepochopil, co má za konkrétní problémy)...snad jen ta posloupnost. Psát si seznam,...Zabít Bonea, Zabít Garryho, zachránit kámoše....a joooo, nesmim zapomenout pušku mělo něco do sebe. Hl. hrdina je sympatický a nemůžu říct, že bych se u filmu nějak moc nudil. Prostě zlatý průměr.. ()

Castorr 

všechny recenze uživatele

Pěkné krimi, které je nápadem podobného ražení jako Memento(chlápek co všechno zapomíná a zapisuje si to). Nejdřív jsem měl v úmyslu dát 4*, ale nakonec jsem se rozhodnul o jednu míň. Moc se mi líbila Isla Fisher a její postava se vytratila a už se neobjevila, což mě zklamalo. Jinak plusové body za Danielse a docela dobrý výkon předvedl i Gordon - Levitt. Dobře rozjetý filmek svojí atmosférou a pro mě až moc rychlím koncem. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Aby byl Jeff Daniels jako slepý muž ještě více přesvědčivý, strávil nějaký čas v Michigan Commission for the Blind Training Center v Kalamazoo. Pozoroval a učil se základní dovednosti od slepých pacientů. (Fugas.cz)

Související novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (více)

Reklama

Reklama