Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (628)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Může se to stát i vám... Ač mě Zbouchnutá nijak neuráží, v rámci žánru se mi dokonce i líbila, tak mě poněkud děsí, že by tento rutinérský styl humoru měl v následujících letech udávat za Velkou louží směr. V první řadě Apatow není Kevin Smith. Sice se snaží o popkulturní odkazy a "hustě přisprostlou" mluvu takřka kdekoli, ale tam kde tyto indegrience Smithovi slouží k nějakému sdělení či alespoň pobavení, tam Apatow náhodně hodí odkaz na film/pořad/hru či slůvko fuck a jede dál. Nic mu z toho nevzejde, nikam to nevede a film by fungoval i vyzníval naprosto totožně i bez toho. Zbouchnutá naštěstí není čistá komedie. Ve své podstatě je to klasická romantická žánrovka, ve které je pro odlehčení pár postav čeřící, v rámci možností vážnou, vodu. Herecké obsazení je sympatické a tak nakonec snímku nejvíce škodí nadsazená stopáž. Některé scény přímo křičí po vystřižení. Ideální film na rande. Oba protějšky si v něm najdou to své, pobaví se a navíc budou mít dostatek času věnovat se i jiným činnostem aniž by jim něco podstatného na plátně uniklo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SPALI JSME SPOLU?“...... /// Když si kočka v rozjařený náladě nabrnkne debila, nemusí to bejt ještě žádná trága (že kluci?). Ovšem když zjistí, že těhotenskej test neojebe.... (co holky?)... Loseři v akci, trable kolem souznění duší, fóry o velikosti ptáka a píchání. Masturbační humor už mě moc nebere a romantika ne-uvěřitelnýho páru.... ale co, má to bejt komedie... Mezi stupidníma kecama se občas objeví životní pravdy, což oceňuju. (Třeba že chlapi vypadaj na rozdíl od ženskejch pořád líp a líp). Ale jinak je to takovej klasickej ,,americkej sen“, kterej mě moc nebere.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje domovská stránka je ,,fleshofthestars.com“. 2.) Ještě mi nikdy gynekolog neřekl, že jsem hodně podobná (svý) sestře. 3.) Vzrušuje mě, když při sexu drží ženská chlapa za kozy. 4.) Chci aby moje hovno vypadalo jako vycpaný zvíře! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Apattow zasadil svoji komedii do společenského kontextu (popkulturní narážky všeho druhu), čímž svůj výtvor do velké míry odlišil od jiných a žánrově podobných produktů. Tím mě však neohromil, neb konvence a náležitosti páteře amerických romantiky přeci jen zůstaly. Zbouchnutá na mě působila jako Fidel Castro ve sportovní mikině Adidas, revolucionář, co skamarádil se svým nepřítelem. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Apatowa mám čím dál radši. Po 40letém panici nám přináší ještě vtipnější,sprostější a svěžejší komedii. Člověk se až diví, že komedie ve které se fuckuje v každý druhý větě a jejíž hlavní hrdina je pernamentně zhulenej, nemusí působit vůbec trapně ba právě naopak. Obsazení je taky bezchybné ať se jedná o hlavní dvojici nebo o zhulené kamarády (jsem velice zvědavej na Suberbad, kde budou hrát hlavní role). Jenom ta stopáž mohla být kratší, protože 2 hodky jsou na romantickou komedii přece jenom moc. I tak ale velká spokojenost, protože jsem dostal přesně to co jsem chtěl. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není originální, je předvidatelný a v podstatě probírá všechna klišé, na která si jen při přečtení základního děje vzpomenete. Přesto se spoustou detailů od ostatních podobných komedií liší a přes svojí nadstandardní délku si celou dobu drží slušnou úroveň, baví a samozřejmě moralizuje. Dělá to ale jen v náznacích a to je nejspíš to, co ho odlišuje a mě nechává dát mu s čistým svědomím 80%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • V severoamerických kinech film utržil 148,8 milionu amerických doladů, celosvětově pak 219,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama