Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořkosladká komedie o průzkumu lásky všech variacích, věku a stádií... Jedné noci probudí muže noční můra a on se rozhodne trošku projít. Na hřišti zahlédne dva milence a v tu chvíli narazí na Bradleyho Smitha... Ten mu začne vyprávět zvláštní příběhy o lásce a jejích spletitostech. Setkáváme se s Kathryn, Bradleyho první ženou, která ho opustí kvůli jiné ženě. A Dianou, Bradleyho druhou ženou, která se hodí spíš na milenku než manželku. Seznámíme se s Chloé a Oscarem, kteří sní o společném životě daleko od své dřívější bolesti. Potkáváme Esther a Harryho, jejichž láska ke ztracenému synovi přetrvává přestože on jimi opovrhuje. A následujeme Bradleyho na cestě za manželským štěstím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

charmin 

všechny recenze uživatele

Asi som divna a mam divne filmove oko, ale men sa te film po A pacil, po B si myslim ze mal nejaky zivotnu vypoved(aj napriek dementnemu typickemu am. spracovaniu, kt. som poctivo ignorovala a snazila sa tam najst len same krasy), po C kvoli hudbe, kt. bola fenomenalna, po D kvoli Oscarovi a Chloe a ich pribehu a po E kvoli slzam kt. s ami na konci (aj vdaka Oscarovi a Chloe, ale aj Morganovi) kotulali jak keby som bola krokodil. 70 per. ()

misul96 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, když jsem viděla romantický film a Morgana Freemana, mého nejoblíbenějšího herce, tak jsem se trochu zděsila. Ale ve skutečnosti si nedokážu představit nic víc procítěnějšího a na lásce založeného, jako právě tohle. Všechny ty příběhy, jak byly propojeny a mezi tím vším ta láska, ta pomoc kvůli beznaději. Na krajíčku jsem měla celý film a ve finále mě to příjemně překvapilo. Člověku hned dojde, jaký život má vlastně cenu. :-))) ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BŮH JE BUĎ MRTVÝ NEBO NÁMI OPOVRHUJE." Podle citátu zdálo by se, že jde o vyloženě neutěšené lidské drama, pravda je to ale jen poloviční. Označení drama sedí, dál už se však vezeme na vlně kompromisně pojatého příběhu, podbarveného romantickými nešvary typu odpusťme si, co jsme si (prvek, který zde naštěstí není ve vyloženě nesnesitelné formě). Obsazení není špatné (Freeman v roli životního mentora celkem v poklidu dominuje), líbila se mi i přirozená erotika (jev skutečně nevídaný) a byť by se snímku po stránce příběhu nebo samotného scénáře dalo vyčíst skutečně ledaco (od schematičnosti až po neobjektivní změkčilost), já byl úhrnem spokojen nadprůměrně. 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Existuje príbeh o gréckych bohoch. Nudili sa - a tak vymysleli ľudské bytosti. Ale aj tak sa stále nudili - a tak vymysleli Lásku. A potom sa už nenudili... Touto vetou začína celý príbeh o Láske a jej nástrahách. Priznám sa, že prvá polovička filmu mi prišla úplne hlúpa, trápna a idealistická, že som mal pocit ako keby som sa ocitol v cukrárni... Ale potom sa to veru rozbehlo, a prišiel na rad aj druhý extrém a stará známa veta "Prudký plameň prináša skorý popol" sa tu ukázala v úplnej dokonalosti. Až mi to bolo miestami ľúto, ale taký je proste život. Celkom dobrý kontrast, a keby tá prvá polka nebola taká strašne ideálna, rozmýšľal by som aj o vyššom počte hviezdičiek. Navyše, Morgan Freeman ako odborník na Lásku a život mi vôbec nesedel. Takže tak. Na záver pridávam ešte jednu zmyselnú vetu, ktorá dokonale dokáže obhájiť tak často odsudzované sebapoškodzovanie: Chcel som len pocítiť na svojom tele toľko bolesti, koľko jej mám v mojom srdci. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Špatně napsaný obsah filmu, jen tak pro upozornění:-) Každopádně je pravda, že má Feast of Love pomalé tempo, ale ani mi to tolik nevadilo. Vztahová záležitost o postarším páru, která se vyrovnává se ztrátou syna, o muži s obrovskou smůlou na ženy a o mladých zamilovaných, kteří nemají peníze, ale přesto sní o společné budoucnosti.. Všechny příběhy jsou propletené a tak mě to bavilo, někdy sice víc a někdy zase míň, ale na konci mi ukáply i slzy. Navíc Morgan Freeman skvělý jako vždy. Přesto.. do dokonalosti tomu stále něco schází.Do you think love is a trick or do you think that it's the only meaning there is to this crazy dream? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Selma Blair má již s hraním lesbických scén zkušenosti. V roce 1999 si zahrála jednu z velmi známých scén se Sarah Michelle Gellar ve filmu Velmi nebezpečné známosti (1999). (Ganka)
  • Při pohřbu Oscara (Toby Hemingway) byla citována "Bible", přesněji "žalm 23" od verše 4 až do konce kapitoly (Kuny27)

Reklama

Reklama