Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

atmen 

všechny recenze uživatele

Dva lidé co se neznají. On řekne jí: "vezmeš si mě" ona: "ano" Vynikající zápletka na romantický film je vymyšlena. Zde je ovšem námět totálně zazděn pokusem o bláznivou komedii. Místo abychom sledovali, jak se dva navzájem cizí lidé poznávají při každodenních životních situací, jak se učí spolu vycházet, mluvit, poznávají svoje silné a slabé stránky, zkrátka se zamilovávají. Tak je tento "problém" odbyt 5 minutama. A místo toho vydíme rádoby vtipné situace z návštěv u obou rodičů a cesty za svatebním obřadem. Na jejímž konci slova miluji tě, jako žádnou jinou, znějí směšně. Uznávám, že vedlejší postavy jsou zde vykresleny perfektně, ale bohužel zastíňují samotný hlavní pár...ach jo...P.S. Zajímalo by mě, zda někdo zažil tak bláznivé zamilování, že by se chtěl po dvou dnech oženit (nebo vdát) a byl přesvědčen o tom, že je to na celý život...i když cesty lásky jsou nevyzpytatelné... že? ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vytěšený filmy mužou zklamat, tyhle hádej, kdo jsem nikdy, protože s fiaskem se předem počítá, ale já se bavila skvěle. Mně vtipy nepřipadaly trapný a neoriginální, naopak, žasla jsem, že se toho v romantický komedii najde tolik k hlasitýmu řehotu. Poslední třetina se lehkosti prvních dvou trochu zpronevěřila, ale nikdo není dokonalý. I tak skvělá tečka dne. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Mě to zklamalo a to zejména v tom, že to bylo hrozně přeplácaný a překombinovaný. Protože ta základní myšlenka nebyla špatná a dalo se z toho vytěžit rozhodně víc. Párkrát jsem se zasmál, to zase jo, ale celkově tam bylo dost úseků, které mi naopak lezly krkem. A ačkoliv obecně nemám moc rád zrzky, tak tady mě uchvátila Isla Fisher. Nebýt jí, tak to bylo asi ještě míň, než 50 %. Oblíbená část- Katie a její první návštěva pravého otce ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s několika výkyvy oběma směry. Westona už mám prostě zafixovaného jako šílence a dost jsem se divil, že tu hrál víceméně nejrozumnější postavu. Zbytek vedlejších charakterů byl tak půl na půl. Kamarádi fajn, rodiče trapas, policajti super. Celkově ale spíše roztomilé než vtipné. Vidět na druhé straně restaurace obsluhující Islu Fisher se špagetou ve vlasech, tak jí snad požádám o ruku také. // 65% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komedie. Na začátku je plna nápadů a často výborné zábavy a ke konci je to trapný až to bolí. Bohužel obojí u Amorova úletu platí dvojnásob. První polovina překvapuje, šokuje a baví. Druhá je čitelná jak máloco a spousta diváků se za autory musí stydět. Nechápu jak může vzniknout film plný takových rozdílů. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama