Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou borci co mají koule a věk aby roztrhaly vaše koutky protože tady je ten správný humor, zábava od první minuty tohle jsou skoro dědci a tak skvělé zahrály. Dívat se na nefakčenka a fakt dva zábavné magory je bomba a co mě překvapilo konečný dokonalý zpěv klobouk dolů. Celý film má super obsazení a každý má svoji roli velmi dobře zvládnutou a nemohl jsem se nudit pořád mě smích provázel výborný scénář a skvělé provedení. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hoci najlepšia scéna ("F-bomb") bola v traileroch a do filmu sa vôbec nedostala... aj tak nečakane zábavné. Ako vlastne nemám veľmi rád "drbnuté ferrellovky", tak táto mi celkom sadla. Miestami sú totiž títo 40-roční blbci chovajúci sa ako malí fagani a kombinujúci to s dospeláckymi vulgaritami jednoducho "hilarious". Záverečná pieseň sa u mňa zaradí medzi najlepšie záverečné piesne filmového plátna. A mlátenie detí v parku - na nezaplatenie. Mimochodom - pri niektorých scénach priam bije do očí, ako sú výborne zrežírované. Dal by som McKayovi natočiť niečo väčšie a drahšie. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Táto komédia sa mi tu v databáze zdá dosť podhodnotená. Áno, je to šialený úlet, je to hrozná bláznovina, ale práve preto ma táto šialenosť tak neskutočne zabávala. Je tam more scénok, ktoré dokážu vyvolať krč od smiechu. A čo povedať k Ferrellovským hláškam? Jednoducho geniálne, perfektné, bravoooo...... Proste, kto sa chce zabaviť, tak smelo do toho, neoľutujete. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dva starší panové se stanou nevlastními bratry! Jednomu je 40 let a žije se svým otcem. Jednomu je 39 let a žije se svou matkou. Otec a matka se vezmou a z těch dvouch pánů se stanou nevlastní bratři. Jako nápad je to dobrý a některé momenty jsou vážně vtipné, ale pak tam jsou takové scény, které na mně působili, že jsem se měl smát ale mně vlastně vůbec vtipné nepřišli. Ovšem scéna s postelí, kdy se bratři snažili udělat palandu, byla vážně hodně povedená a smál jsem se nahlas. Některé jejich kousky byli vtipné. O Willu Ferrellovi vím, že je to komik ale nějak jsem nebyl schopen si představit po jeho boku Johna C. Reillyhom, protože jsem ho v žádné komedii zatím neviděl, ale jeho náměsíčnost byla dobrá. Mary Steenburgenové na to že je 58 let, tak vypadá skvěle. Škoda jen, že posledních dvaceti minut to bylo hodně nudné a konec se zpěvem byl hodně ubohý. Další obyčejná a průměrná komedie! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Fantastický začátek, který se rozjíždí vskutku výborně a vtipně. Na začátku jsem uvažoval o plném počtu, což se mi u komedie tak často nestává. Zbytek není špatný, ale vtip se nějak vytrácí a je to spíše vážnější, což není od škody, ale i tak je to hodně slušný nadprůměr. Pravděpodobně to není zábava pro všechny, ale já se bavil, dostavily se i nějaké záchvaty smíchu :D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)
  • Umělá varlata, která Will Ferrell ve filmu používá, stála 20.000 dolarů a štáb mu je předal jako dárek. (HellFire)

Reklama

Reklama