Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adam Mckay a Will Ferrel opět spolu a šlape jim to parádně. Skvělý námět o dvou dospělých flákačích, kteří jsou nuceni žít pod jednou střechou po svatbě svých rodičů. Od téhle chvíle začíná hra naschválů, podrazů a různých vychytávek, které dokáží slušně podráždit bránici. Místy doslova až triviální humor, ale zde fungoval náramně. 80% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nářez - tak tahle komedie má opravdu KOULE! Ani nevím proč , ale v náladě co jsem měl mě tahle komedie natolik sedla, že jsem se vyloženě bavil. Ferrel a Reilly neskutečně rulují po celou dobu. Neskutečné sledovat dva chlapy ve 40ti letech co jsou jak děti. Chubaca 4ever! (1000 komentář na csfd - fuck yeah!) ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný! I když uznávám, že rozhodně ne pro každého. Takhle se představuji Ferrelovský film. Absurdní humor, perverzní hlášky a totálně asociální ústřední postavy, kterým musíte fandit. "Máš parádní sbírku pornáčů". "Jo mam porno ze 70., 80, a 90. let, je to jako, kdyby sis ho honil ve stroji času". Nemůžu si pomoct, ale já se výborně bavil. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Za Ferrella dávám čtvrtou hvězdičku, já tyhle trhlý komedie, které nesouvisí s filmovým uměním, prostě mám rád. Nic nedává smysl, všechno je přehnané, příběh stojí za bačkoru, happy end na každém kroku, ale je to správně "ujetý", a to se mi na tom líbí. (nekoukat na to sami v obýváku, ale čím větší počet lidí, tím větší lavin, tím větší zážitek) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella mám většinou rád, Johna C. Reillyho spíše výjimečně... Ale tady jsou si oba rovni - jsou trapní stejně jako většina filmu, v němž mě dokázali pobavit asi jen Mary Steenburgen a Richard Jenkins. Jinak to byla zbytečně obhroublá, hloupá až nechutná podívaná ve stylu loňského Holmese a Watsona. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Mary Steenburgen hrala vo vianočnom filme Elf (2003) náhradnú matku Willa Farrella (Brennan). V tejto snímke hrá jeho skutočnú matku. (misterz)

Reklama

Reklama