Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný! I když uznávám, že rozhodně ne pro každého. Takhle se představuji Ferrelovský film. Absurdní humor, perverzní hlášky a totálně asociální ústřední postavy, kterým musíte fandit. "Máš parádní sbírku pornáčů". "Jo mam porno ze 70., 80, a 90. let, je to jako, kdyby sis ho honil ve stroji času". Nemůžu si pomoct, ale já se výborně bavil. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechutné až na samou hranici snesitelnosti. Příběh si zkrátka napsalo úvodní duo herců sobě přesně na míru. Nejvíce mě odbourala scéna kde bidet je neuvěřitelně nahrazen umyvadlem a koberečkem:) Tento film znamená pro Willa Ferrella jednoznačný návrat do první ligy trapáckých komedií a to dokonce hlavní branou. Doufám že se ještě někdy v budoucnu tahle dvojka hovad vrátí :) 75% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell má podle mě tendenci točit na střídačku dobrý a špatný filmy a po průseru Semi-pro se musel tentokrát opravdu snažit. A ono to kupodivu vyšlo. Příběh sice není nic moc, tvůrci se z něj ale snaží vytřískat co se dá a já se bavil a u některých scén docela nahlas. Will Ferrell tentokrát nepustil z uzdy své ego a tuhle roli si užívá, stejně jako John C. Reily, kterýho už začínám mít v těch komediích docela rád. Navíc to celé příjemně uteče a kdyby to ke konci trochu neubralo, tak to mohla bejt jedna z komedií roku. Takhle je to "jenom" hodně dobrej nadprůměr. 70% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

...tak niečo neoriginálne som už dávno nevidela a gratulujem si, že som vydržala túto bezcennú nudu pozerať až do konca...natočiť komédiu, ktorá Vás vrcholne rozčuluje už len pohľadom na antikomediálnych hercov Willa Ferrela a John C. Reilyho, kt. nezahrali absolutne NIČ je umením, ktoré oceňujem jednou hviezdičkou, nechýbalo veľa aby som tejto bezobsažnej blbosti naložila to, čo si právom zaslúži - odpad! ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Ten klaun nemá penis!" Po Benga v záloze má nejoblíbenější ferrellovka a to jsem se jí dlouho vyhýbal. Ferrell a Reilly předvedli ty nejpřesvědčivější a nejvtipnější čtyřicetileté mamánky s mentalitou dvanáctiletých v historii filmu a finální katarzní scéna, ve které Ferrell zpívá Bocelliho a rozezvučí tím v přitomných jejich nejkrásnější vzpomínky a nejskrytější touhy, mě rozsekala na kusy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)
  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)

Reklama

Reklama