Reklama

Reklama

Evil Bong

  • Kanada Evil Bong
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři spolubydlící (Allister, Larnell, Bachman, Brett) si přes inzerát v časopise objednají bongo na hulení trávy. Samozřejmě hned, jak je jim doručeno, ho vyzkouší. Tedy až na Allistera, který je zásadně proti, jelikož ho zajímají výhradně studie a chce v životě něco dokázat. Jenže co nikdo z nich netuší je to, že bongo není jen tak obyčejné, ale opravdu ďábelské. Jeden z nich to s hulením trochu přežene a přenese se do světa snění a iluzí. Ostatní si myslí, že je mrtvý, a snaží se jeho mrtvolu skrýt a zatím pařit se dvěma žhavými kočičkami Luannou a Janet. Jenže bongo si žádá víc a tak brzy do svého pekelného světa snění svede další oběti... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Evil Bong“ je klasicky Bandovsky špatný film, ale díky tomu, jak je to celkem pěkně ujeté, se na to dá koukat. Postavy nejsou zajímavé, a tak Band udělal to jediné, co udrží vaši pozornost. Ano, film obsahuje celkem dost nahotinek, které vám zpříjemní sledování filmu, kterému chybí více triků, jež jsou pro Banda tak typické. Je to škoda, protože by snímek mohl být alespoň ještě o něco koukatelnější. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem viděl plakát na tenhle film (a nevšiml si jména režiséra) a říkal si, kdo asi natočil takovou kravinu. A ejhle. On to Band a zase jako vyloženě kravina to není. Pokud znáte jeho vkus a cosi z jeho díla. Největším problémem filmu je, že je přesně na pomezí komedie a horroru a nepřevažuje ani na jednu stranu. Respektive je to nevýrazné jako horror a i jako komedie. Být tam více humoru, byla by to svižná horrorem okořeněná, typicky bandovsky bizarní komedie. Jen považte, démonické bongo s tváří zmutované ženy, které v sobě skrývá vždy otevřený striptýzový bar, do něhož vás vtáhne a sežerou vás tam podprsenky (obzvláště sharkšajska je skvělá). Čtveřice týpků je fajn, jen se z jejich charakterů dalo vyždímat trochu více (srandy). Krásu holek kazí jen přemíra silikonu. Triky jsou ale slušné. Výhodou je, že ač čistě zhulenecká záležitost, bavilo mě to, i kyž nehulím. Asi to vyloženě špatné být nemůže, když to má 4 další pokračování. 2.5* ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Evil Bong je hororová komedie s lehce erotickým nádechem, ale nic jsem od toho nečekal, jelikož novější filmy od společnosti Full moon za nic skoro nestojí. Ve filmu jsem byl zklamaný z modelu bonga, protože mělo mluvit, vlastně ani neotevíralo pusu. Pak mě ale překvapilo, že jsem tam zahlédl perníčka, ale jen na malou chvilku. Konec byl parádní, a celkem se dá říci, takového oddychové béčko. ()

Mordenroth odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých filmov, ktorý sa môže kľudne používať ako spoľahlivý (a vysoko účinný) nástroj tortúry. Priviazať niekoho do kresla, pred neho umiestniť televízor a dokola mu púšťať tento stupídny horor... to musí bolieť! Teda, aspoň v mojom prípade by ste s takouto formou mučenia zaručene uspeli. Ja som totiž trpel, i keď som Evil Bong videl len raz. Charlesa Banda by mali izolovať aspoň na 10 rokov, aby si uvedomil, že v oblasti filmovej réžie naozaj nemá čo robiť. Pri sledovaní ma najprv napadlo, či tento svojský (v negatívnom slova zmysle) režisér, producent a herec v jednej osobe náhodou neberie nejaké drogy. Neskôr som si však uvedomil, že ani drogovo závislý človek predsa nemôže natočiť tak zlý film... Charles Band je ukážkový príklad režisérskej karikatúry a Evil Bong je typická odpadová záležitosť prvého stupňa. Ruky (vlastne v tomto prípade oči) preč od tejto snímky! ()

Dombzila 

všechny recenze uživatele

Evil Bong jsem si pustil s kamarády za účelem zábavy. Studio Full Moon jsem předtím neznal, takže jsem moc nevěděl do čeho jdu. A řekl bych, že účel to splnilo na výbornou. Už samotné intro může napovědět o jaký film se jedná. Začátek je fajn, padne pár povedených vtipů a člověk uvidí i prostřihy, jaké kdy neviděl. To posilní přítomnost samotného bongu, který se poved a samotný koncept je rozhodně originální. Uprostřed se film začne lehce táhnout a občas je až lehce trapný. Pak ale přijde konec a debilní humor opět vede. Kdybych měl něco vytknout, tak postavy v komediích tohoto typu můžou být rozhodně víc sympatické. Evil Bong je zkrátka o úroveň slabší, než např. Scary Movie nebo Ruka zabiják, ale stále dobře obstojí jako jednoduchá zábava na večer. 45% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Při úvodních titulcích hraje song „Wicked Weed“ od 99 Cent Baby. (pornogrind)

Reklama

Reklama