Reklama

Reklama

Kontakt

  • Sovětský svaz Контакт
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi
Sovětský svaz, 1978, 10 min

Obsahy(1)

Krátký film s jednoduchým poselstvím; kde je dobrá vůle, je porozumění možné napříč vesmírem. To, co začalo jako obyčejný den procházkou na louce, stalo se pro mladého muže dnem setkání s životem z jiné planety. Na jedné straně strach a odpor, na druhé straně zvědavost a zájem. Najdou ti dva společnou řeč? A je vůbec třeba mluvit? (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (4)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Výtvarně lehce nesourodá >дaдa-фи< se zjevnou inspirací v beatlovské poetice, zato však se zajímavým hudebním podkresem, mmj. coby patafrázemi >kmotrovských< témat mistra Nina Roty... :-) - - - P.S. Ejhle zde pro nepoučené fandíky a milé emzáky jinou procítěnou verzi a mnohé další...: http://www.youtube.com/watch?v=UmwDTlrt3k0 - - - - - (Poprvé viděno 2.6.2011 na YouTube, hodnocení 9., komentář zde jako druhý - 2.6.2011) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Hudba nakonec zabrání nedorozumění mezi obyvateli dvou světů. Na školních nástěnkách bývalo něco jako "hudba je jazyk srdce." Třeba to není až taková fráze. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ńatáhnutá hříčka o jednom ruském dvojníku Johna Lennona a vesmírném slimáku... Lehce vykradeno ze žluté ponorky, ale mající lepší animaci, příhodnější délku, škoda několika minut na víc, které vyloženě překáží a faktu, že děj samotný na mě působil až moc hřejivě a všeobecně příliš lidskózně (obzvláště co se vesmírného sliza týče). ()

Reklama

Reklama