Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh je plný děsu a hrůzy, kterou vídáte jen ve svých nejčernějších nočních můrách.
Pro muže, který si jako úkol dal najít další skvělou hororovou předlohu, je pouze otázkou času, než se stane novou obětí těchto děsivých knih. Newyorský literární agent David Lamont se přestěhuje do tří podlažního luxusního bytu na Manhattanu. Brzy po nastěhování začne dostávat fotografie z násilných zločinů, které byly nafoceny v jeho novém bytě. Tyto zneklidňující fotky jsou brzy doplněny o videokazetu, na které je zaznamenán každý Davidův pohyb. Den ode dne je David blíže nejděsivější noční můře, kterou tak intenzivně hledá v knižních předlohách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak já musím říct, že zrovně tehle snímek je dost dobrej. Celé dění bylo napínavé. To kopírování příběhu, který byl napsán v knize.. dokonalé. Mě nechybělo napětí ani mrazivá atmosféra. A Rozulzlení celého děje pro mě bylo zdrcující. Pro ty, kteří se nechají rádi unášet mystériem, tohle bude vynikající podívaná. Doporučuji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dravý, úspešný agent niekoľkých populárnych spisovateľov horrorových románov, David Lamont, sa presťahuje do luxusného, priestranného bytu v centre New Yorku. Tam sa začne jeho profesionálna kariéra a najmä súkromný život hodne komplikovať. Kto za tým všetkým stojí? "Poschodie smrti" je nudný, šedivý thriller na ktorý si už zajtra budem len ťažko spomínať. Je to film, čo neobsahuje jedinú silnejšiu scénu, žiaden progresívny prvok a jeho scenár je mierne povedané plytký. ** ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť to v dubbingu, asi by som sa neodhodlal, a popravde, ani som sa nemusel. Vyslovene zle sa síce nato nepozerá, no od hororu s titulom "Patro smrti" očakávam rapídne viac ako nespavosť, obzeranie cez plece či chorobnú paranoju. Sumár: driemať som mohol aj pri Anne zo zeleného domu, nie horore, ktorý nemá čo ponúknuť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro do puntíku, jak říká první věta z obsahu k tomuhle filmu: "Tento příběh je plný děsu a hrůzy, kterou vídáte jen ve svých nejčernějších nočních můrách." Až na to, že se musí odečíst slova: příběh, děs, hrůza a spojení nejčernější noční můra. Pak to bude mít nějaký smysl. Nezajímavá kravina s nezajímavými herci, prostředím, hudbou a vším, co film má mít. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... Celou dobu jsem si říkal počkej si ono to něják doppadne bude to určitě lepší , ale až jsem byl v polovině nebo dál nebylo to lepší žádný zvrat prostě nic . Nic co by mě zaujalo nebo zastrašilo sice na konci to bylo zajímavé , ale těch třicet sekund co to je oproti celé stopáži . No škoda mohl to být zajímavý film . ( 2.9.13/MAC ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v New Yorku v USA. (rafix)

Reklama

Reklama