Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Mužské přirození je dlouhé 60cm a váží 3kg." Tuto přednášku si musejí rodiče Malého sráče vyslechnout poté, co je přistihne in flagranti při pohlavním styku. A jako by toho nebylo dost. Kdekoliv se ten Malý sráč objeví zanechává po sobě deokonalou spoušť. Ať už testováním drog na sousedovic pejskovi Pepim, drážděním slepců fotografiemi aktů, prodejem použitých kalhotek své sestry nebo trápením svého dědečka, kterému neřekne jinak, než starej chcípák. Vše se ale má změnit, když se zamiluje do statné starší dámy Inge Koschmidderové a nevynechá jedinou příležitost, dokázat jí nejhlubším možným způsobem svou lásku. Odolá Inge jeho podmanivému šarmu? (Fary)

(více)

Recenze (4)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Z německého humoru mám asi takový strach, jako francouz z koupele, ale tady se mé děsivé představy vůbec nenaplnily. Dokonce musím přiznat, že se mi líbily ty německé písně, přestože němčinu beru jako jazyk, ze kterého nemůže vzniknout nikdy nic dobrého. Humor není nijak trapný, a je podaný velmi dobře. Hlavně díky skvělému dabingu malého bastarda. Jen by to chtělo větší koncentraci vtipů a nějaký ten příběh, protože takhle to vypadá jako mix krátkých scének, které sice jdou dohromady, ale rychle to začne unavovat. Být to seriál, tak by to bylo asi lepší. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Malý bastard, ktorý pôsobí netypicky nie-nemecky. Či už podarenou animáciou alebo humorom. Viacmenej ide o humor fekálny či sexistický, ale aj niektoré slovné bonmoty sa tu nájdu. Malý bastard, ktorý by si zaslúžil riadnu bitku za svoje lapajstvá hraničiace s porušením zákona. On si z toho ale nič nerobí a pokračuje v tom aj naďalej. Asi najlepšie scénky sú s venčením psa Pepiho, po ktorých psa nespoznáva ani jeho vlastná majiteľka. Hodnotenie: 70% ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele

mahlzeit! keby som mal uviest troch najlepsich nemeckych sucasnych humoristov, bez vahania by to boli loriot (vicco von bülow), oliver kalkofe a walter moers. a prave spominany walter moers je autorom v nemecku legendarneho komiksu "kleines arschloch", ktory sa da asi najlepsie prelozit ako maly zasran. nuz a tento komiks sa dockal v toku 1997 sfilmovania, samozrejme v animovanej podobe. scenar, texty, riadenie animacii a spolupraca na rezii - vsetko poctivo moers. maly zasran je okuliarnaty (u moersa maju casto takmer vsetci okuliare, ci uz zvierata alebo pohlavne organy...) zakerny, ale zato mimoriadne inteligentny, teenagersky spratek, ktory spravi vsetko preto, aby porusil nejake spolocenske alebo individualne tabu ci konvencie. a vyziva sa v tom tym najsarkastickejsim a najvysmesnejsim sposobom, nic mu pritom nie je svate. maly hajzlik nema zabrany otvorene a kruto parodovat ci uz uchylky homosexualov, nemecky syndrom fasizmu, chovatelov psov, dochodcov, pristahovalcov, ci vymletu dedinsku mladez. nadavky, drogy, vsadepritomny sexizmus ci vyznavanie lasky sedemdesiatrocnym zenam patria do jeho repertoaru rovnako ako trebars vysmech z nabozenstva. nejde pritom o ziadne lacne vulgarizmy, ci zachodovy druh humoru, ale o cielene kverulantstvo. moers lahodi tichym malym zakerakom v kazdom z nas a divak si pri jednotlivych scenkach povie "ano, presne toto by som vyparatil dochodcom!" kleines arschloch neurazi, na to je cely film priinteligentny. nanajvys sokuje a vydesi moralnych apostolov. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama