Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skúsený policajný inšpektor Aidan Breslin, prežíva traumu zo smrti svojej manželky a popri tom vyšetruje prípad brutálnych rituálnych vrážd. Do toho sa motajú biblické proroctvá a existuje aj akési prepojenie medzi vrahom a samotným detektívom. Je to taký klasický, šablonovitý thriller akých som už videl nespočet. Nebolo to špatné, ale nijak zvlášť ma to nezaujalo a asi na to veľmi rýchlo zabudnem. No za jedno pozretie a za slabšie tri hviezdičky to stojí. *** ()

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

A tak si ten odpad dáme.. Abych řekl pravdu, pointa mě napadla asi v půlce filmu ale hned jsem jí v duchu se smíchem zavrhl, protože jsem si nedokázal představit že by někdo takovou absurditu myslel vážně.. Navíc v průběhu filmu neuvěřitelná nuda, hromada klišé a karikaturních figurek.. A navíc jsem hodně dlouho neviděl herce (D. Quaida), který by se tak příšerně nevešel do své role. Jeho výkon byl fakt zoufalý, na druhou stranu si nedokážu představit, kdo by ty dialogy mohl přetavit v něco koukatelného. Dámy a pánové čekal jsem ledacos, ale takovou sračku vážně ne. Díky tvůrcům za další ztracené dvě hodiny života.. ()

Reklama

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Jezdci apokalypsy jsou podle mě lepší, než jejich zdejší hodnocení. Samozřejmě, zápletka není nijak originální (se7en a spousta dalších), nicméně v žánru tajemných nábožensko-filozoficko-psycho-sériových zabijáků, jsou Jezdci apokalypsy určitě to lepší, co můžeme vidět. Dennis Quaid podal stabilně slušný výkon, Ziyi Zhang je čím dál krásnější a byla tu velkým oživením. Závěr (filmu, ne komentáře) - z hlediska pointy velice dobrý, ovšem z hlediska závěru jako takového nic moc a to je asi důvod proč nakonec dávám jen 3* a ne 4*. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ne. Těšil jsem se na povedenou vykrádačku ze Sedm (něco jako Vraždy podle Jidáše) se solidním hereckým obsazením a nafasoval jsem rozplizlou nicneříkající nudu s náboženským motivem, který tam neměl co dělat a kde mi bylo v půlce jasné, kdo je ten hlavní jezdec, což mělo být zřejmě šokující zjištění na konci. Dennis Quaid byl hroznej a k smíchu, když docházelo na scény, v nichž neohrabaně svíral pistoli a Peter Stormare, na kterého jsem se těšil, se tam mihnul snad na dvě minuty. Ziyi Zhang toho prostoru taky moc neměla, ale já mam zkrátka pro tuhle Číňanku slabost, takže těch 15% patří jí. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Osobne a úprimne, čakal som oveľa viac... V začiatkoch som si myslel, že ide o nejaký návrat ku klasickým krimi thrillerom 90. rokov, avšak nestalo sa tak. Vraždy podle Jidáše sa nekonali... "Šušľajúca" Ziyi Zhang ma vážne nedostala a to ohromné prekvapenie v pozadí taktiež nie. Prečo to nemohlo ostať pod rúškom tajomstva? samozrejme boom novej doby... tzv. "obrovská pointa" o ničom plná myšlienok... 5/10 a sklamanie ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)

Reklama

Reklama