Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dobrá kamera, trochu temná atmosféra, uspokojivý dialogy, který nenudí. Poslední dobou mě ty kriminálky baví víc a víc, dokonce víc než béčkový akčnáky. Že bych stárnul? Quaid jako detektiv mi hodně sedl a byl jsem i celkem spokojený a nenudil jsem se.. JENŽE...ten případ co se řeší je prostě směšnej..a ten konec měl náběh na dobrej twist, ale skončilo to tak nějak meh..okey.. víc nic asi psát nemusím. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusne obsadeny mysteriozny thriller o traumatizovanom detektivovi, ktory vysetruje brutalne, nabozensky motivovane vrazdy (a samovrazdy), vyvrchulujuci "sokujucim" zaverom. Kolko krat sme to tu az na lahke obmeny uz mali? Tento film vsak patri medzi to najhorsie v danom zanri. Takmer nulova pribehova invencia je este degradovana dementnou policajnou pracou, kde sa divak moze len cudovat, ako ti chlapi prisli, ku konkretnej stope, pretoze to, co je prezentovane vo filme je len na lahke pousmiatie. No a sokujuce finale (pri troske premyslania a vsimavosti odhalitelne v polovici filmu), je len zhnitou ceresnickou na pokazenej torte. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Příběh je béčko jako sviňa, které každou minutou sklouzává od zajímavého do druhořadého a velmi neoriginálního děje. Ale na druhé straně je v hlavní roli Dennis Quaid. Neskutečně si film užívá a je radost ho sledovat jako znaveného a ošuntělého detektiva (opak proti - pro něj - úspěšnému Úhlu pohledu). A Jonas Akerlund na režijní stoličce se vrací se svými svižnými montážemi a makrozáběry - jak osvěžující je jejich použití u obyčejné žánrové detektivky. 60 % ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Vidět v úvodních titulcích mysteriózního(?) thrilleru jako jméno jednoho z producentů Michaela "Toho jenž blbne s hračkami"Baye, mě celkem vyděsilo. Nakonec se žádné zásadní zděšení, ani nadšení nekoná. Veskrze průměrná vybíjená rádoby ve stylu Fincherova opusu Seven. Jenže tohle prostě není SEDM, spíš TŘI. Jo, komu taky v půlce filmu došlo, kdo je Bílý jezdec? ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Přes atraktivní námět hrozná nuda. Dost scén zavání vykrádáním, například nasnímání míst činu, motiv vražd a zejména návštěva pochybného obchodu s úchyláckými potřebami a následující rozhovor s úchyláckým majitelem. Řekla bych, že kromě Saw se šlo pro inspiraci i k Hellraiseru (háky), většina scén s nimi ho až nápadně připomíná. Navíc Quaid se taky moc nesnažil, nebo jeho snahu pohřbil scénář, rozhodně ale nijak za srdce nevezme ani on ani jeho příběh. Zato Ziyi Zhang - palec nahoru. Ale co ten Peter Stormare? Od herce jako on čekám minimálně nějakou zajímavou vedlejší linii a on tam měl jenom DVĚ scény!? (Celkem je na plátně tak minutu). Od filmu jsem ale nic nečekala, tak jsem ani nebyla moc zklamaná. A uhodnout posledního jezdce je (i pro nedostatek podezřelých) dosti triviální záležitost. Nejlepší částí tak zůstává mrazivý úvod, jízda sněhovou krajinou a podnos s překvapením, zbytek za moc nestojí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)
  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)

Reklama

Reklama