Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Hunter: 1. Vagabundo 2. La Cubanita 3. Una Muchacha 4. Wayfaring Stranger 5. Soul Talk 6. What You Want 7. The Other Side 8. Unrapeable 9. You're the Best 10. Brandenburg Concerto No. 3 11. Next Door In Heaven 12. Harder To Stand 13. What You Want Nigga 14. Carroll County Blues ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie jistě ničím nepřekvapí, ba dokonce mnoho kompulzivních masturbátorů bude film tvrdě zavrhovat. Jedná se o klasickou Schneiderovku. Komu tento humor nic neříká, tak u těchto lidí úplně nechápu důvod, který je ke zhlédnutí dohnal. Já tedy také zrovna kompulzivně nemasturboval blahem, nicméně pár scének mi přišlo ke kompulzační masturbaci vhodných. 3* by byly trochu moc, ale dívalo se na to docela pěkně. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem neviděla, asi jsem o nic nepřišla. Než jsem naskočila, objevil se David Carradine a akce. Rob jako obvyklý sparing partner Adama Sandlera, Dobrej striptér či Žába k zulíbání, poněkud změnil směr. Kde ale sebral tu zvířecí smečku s gorilákem v čele těsně před explozí, netuším, ale knock-out a bosse v jeho podání, jsem mu sežrala i s navijákem. Ještě někdo pochybuje o prapůvodu člověka? Já ne. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Na Schneidera vcelku dobré. Za šest měsíců do basy a do tý doby se naučit kung-fu, to je originální nápad. Výcvik s Carradinem je vtipný a nástup ve věznici slušně baví. Sto pět minut je ale moc, chtělo to prostříhat a upravit. Takže debilita se zdviženou hlavou (a na Schneidera opravdu ne tak strašné). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se člověk koukne na komedii, od které čeká, že se u ní pobaví, a ona opravdu dokáže pobavit, tak to pak je asi ta nejideálnější situace, jaká může nastat. A tohle se mi přesně stalo s tímhle filmem, který je založen na zajímavém nápadu, že hlavní hrdina nastoupí výkon trestu až za půl roku, a protože nechce ve vězení dělat děvku, tak se začne učit sebeobraně. Musím uznat, že originalita ani vtip zde nechybí, tenhle film tak nabízí to, co by správná komedie měla a dokonce snad musí obsahovat, pokud chce uspět. A v tomhle případě skutečně u mě docela dobře uspěla, bavil jsem se, užíval jsem si to, a čekal jsem, jak se bude děj vyvíjet a jak to skončí. Závěrečná scénka potěšila i pobavila a byl to takový odlehčený a vlastně i opodstatněný happy end, takže v tomhle směru nelze filmu nic vyčítat. Hlavní role se ujal Rob Schneider, kterému zdá se komedie a komediální role svědčí, ale v tomhle případě to navíc ještě skloubil i s pozicí režiséra a celé to dopadlo asi nejlépe, jak vůbec mohlo. Jinak s výjimkou Davida Carradina zde žádní známější herci nejsou, ale to nikterak neubírá filmu na kvalitě. Celková sumarizace je tedy jasná. Originalitu a vtip umím ocenit, a i když k maximálnímu hodnocení něco málo schází (znám totiž lepší komedie, které si těch pět hvězd zasloužily více než tento film), tak přesto tenhle film považuji za téměř dokonalý a uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)
  • Pracovňa riaditeľa bola postavená na streche väznice. (Mihail123)
  • Ve scéně, kdy Stana (Rob Schneider) poprvé přivedou k řediteli věznice, má ruce spoutané za zády a efektivně se osvobodí vykloubením zápěstí. Při pohledu z boku je ovšem vidět, že ruce má volné a drží pouta. (SIRborio)

Reklama

Reklama