Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Výborná milá komedie o looserovi, který ve strachu před znásilněním dokáže zázraky. Dnešním trendem jsou komedie plné krve a násilí (jako Benga v záloze, Zelený sršeň, Kick-Ass), já spíš fandím takovým komediím, kde není prolita ani kapka krve a pár zlámaných prstíčků je bráno skutečně jako legrace. Milá a příjemná komedie, doporučuju! ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Asi největším přínosem tohohle filmu byla Jennifer Morrison z Dr. House, která si záhrála milou, usměvavou a trochu koketní paničku, za což jí patří poklona. Roba moc nemusím, není mi zrovna dvakrát sympatický, i když on ty sympaťáky většinou právě hraje. Ale přesto, jediné co jsem vyhledával, bylo trochu nadsazenou komedii u které nemusíte přemýšlet a děj vám nikdy neuteče a tu jsem taky našel. většina věcí se musela jak už to tak bývá brát s nadhledem, ale pokud to člověk zvládne, tak se u toho i docela zasměje. ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Na R.Schneidera se rád podívám. V jeho předešlých filmech jsem měl vždy jistotu, že najdu pro něj typický (sprostý, fekální, infantilni) humor. Jenže zde se staví spíše do pozice velkých hvězd komediálního nebe, obzvláště A.Sandlera, kdy se snaží nám vnutit i to nějaké morální poselství. Bohužel mu to nesedí. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velké, ale opravdu TO Největší překvapení. Od tohohle jsem moc nečekal, ale zasmál jsem se hodněkrát! Schneider konečně našel kompromis mezi buranským humorem a normálním a skloubil to do přijatelné formy. Takže co se mně týče, je to na hranici mezi 3 - 4 *, ale za Jennifer Morrison a její dokonalou tupou manželku, zaokrouhluji nahoru a nedělá mi problém nazvat tento film to nejlepší, co Schneider kdy udělal (hlavně na postu herce). P. S. Carradine jako Mistr... RULEZ!!! :-) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se člověk koukne na komedii, od které čeká, že se u ní pobaví, a ona opravdu dokáže pobavit, tak to pak je asi ta nejideálnější situace, jaká může nastat. A tohle se mi přesně stalo s tímhle filmem, který je založen na zajímavém nápadu, že hlavní hrdina nastoupí výkon trestu až za půl roku, a protože nechce ve vězení dělat děvku, tak se začne učit sebeobraně. Musím uznat, že originalita ani vtip zde nechybí, tenhle film tak nabízí to, co by správná komedie měla a dokonce snad musí obsahovat, pokud chce uspět. A v tomhle případě skutečně u mě docela dobře uspěla, bavil jsem se, užíval jsem si to, a čekal jsem, jak se bude děj vyvíjet a jak to skončí. Závěrečná scénka potěšila i pobavila a byl to takový odlehčený a vlastně i opodstatněný happy end, takže v tomhle směru nelze filmu nic vyčítat. Hlavní role se ujal Rob Schneider, kterému zdá se komedie a komediální role svědčí, ale v tomhle případě to navíc ještě skloubil i s pozicí režiséra a celé to dopadlo asi nejlépe, jak vůbec mohlo. Jinak s výjimkou Davida Carradina zde žádní známější herci nejsou, ale to nikterak neubírá filmu na kvalitě. Celková sumarizace je tedy jasná. Originalitu a vtip umím ocenit, a i když k maximálnímu hodnocení něco málo schází (znám totiž lepší komedie, které si těch pět hvězd zasloužily více než tento film), tak přesto tenhle film považuji za téměř dokonalý a uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)
  • Film bol natočený za 6 týždňou. (Mihail123)

Reklama

Reklama