Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

okkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je solidní odpad! Zatímco u House Of The Dead, kterému jsem taky odpad! napařil jsem se solidně bavil, jak je to prostě špatné, tak tady už je to bohužel jen špatné a nezábavné. Natassia Malthe taky není po vzhledové stránce úplně k zahození, ale herecky to už nejde. A jelikož se 90% filmu odehravá ve tmavých záběrech, tak to vypadá, že osvětlovač ležel během natáčení někde ožralý v příkopě. Choreografie toho jediného a krátkého souboje nestojí za nic, pak jsou zde už jen nudné přestřelky. A zneužití hudby z jiných westernů a jmen z vynikajícího westenu Sama Peckinpaha Pat Garrett and Bill the Kid je svatokrádež. A patrně asi nemá rád děti. V In The Name Of The King to schytalo jedno (ale mimo záběr, jelikož to byl jeho jediný PG-13 film), v Seed tam nechal vyhladovět, v Postalu jich několik sejmul a tady je jedno vysáté a další oběšené. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

BloodRayne, neboli česky Krvavá Rayne podruhé a rovnou na divokém západě. Představitelku hlavní role Kristannu Loken vystřídala Natassia Malthe, která ji kupodivu zahrála naprosto stejně. Do dob 19.století v severoamerickém kontinentu zavítal kdejaký hororový žánr (Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera, Chvění 4: Začátek legendy, atd.) , tak nakonec, proč by se to vyhýbalo BloodRayne? Dle vyznění celého filmu si tvůrci vzali na paškál především spaghetti western a to jak scénicky či dějem, tak i soundtrackem. Na nízkorozpočtový videofilm by to i ušlo, ale nějak nejde na mysl, proč tam vlastně jsou ti upíři. Dějově nemají téměř žádnou váhu a vůbec celkově na westernový žánr působí značně rušivě. Tady se při psaní scénáře na soukolí dvou žánrových odlišností moc nekoukalo. Onen spaghetti western tu vyznívá daleko více a lépe, než ten hororový. Takže zcela stejně jako u předchozího snímku je BloodRayne II: Deliverance velice jednoduchý, tentokráte, spaghetti westernový horor, který nemusí být každému po chuti, ale jako obyčejná nenáročná filmová pohodovka zcela vystačí. ()

Reklama

Ferelen 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. To je ešte horšie ako jednotka. A to sa môžme tešiť na ďalšie výborné hry prenesené na filmové plátno v podaní Uwe Bolla. Jedna vec je ale istá. Odradí to niektorých hráčov hrať počítačové hry. Možno je to aj zámer vydavateľstiev a zdravotnej komisie (a čo ja viem koho ešte, ale určite tam patrí aj Združenie Rodičov Proti Násiliu V Hrách a iné), že predkladajú ďalšie námety podľa počítačových hier práve Uwemu, aby decká nepresedeli celý deň pri počítači:) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem absolutně nedal viděl jsem to snad 3 trák a přitom dvakrát zaspal a potřetí když sem to viděl jsem si z toho pamatoval leda prd. Nicméně jedna scéna mě rozesmála na začátku jak kopou tu železnici jak ten chlápek jakože drží ten rýč to bylo moc i na mě i kojenec by to držel líp než on nemluvě o představiteli Billy Kida který byl tak vtipně drsný že sem se musel i smát. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po šestém „styku“ s Uweho příspěvkem světovému míru toho mám s tímto (ne)tvorem už také vážně dost, končím s jeho omlouváním, s jakoukoliv obhajobou jeho osoby, prostě šlus. Ten hňup toho totiž natočil už tolik, a přesto co se týče kvality jeho výplachů, tak její úroveň je tak akorát maximálně stagnující, či spíše klesající, což jinými slovy prostě znamená, že se přidávám k masové touze po ukřižování Uweho „prznitele“ Bolla a hotovo. Ten chlap na to fakt nemá!!! K filmu jednoduše. Bloodrayne 2 je sračka. K filmu podrobněji. Nejlépe z toho asi vychází zápletka. Je sice maximálně primitivní, ale tak nějak mě svým divným způsobem poměrně oslovila, samozřejmě Uwe z ní nedokázal vyždímat absolutně nic nového, zajímavého, či neobvyklého, přesto ale přeci jen zůstává tím nejsnesitelnějším bodem druhého pokračování Bloodrayne. S hereckým obsazením je to klasicky bída, béčkový, až céčkový skorohercci tu předvádí znovu velmi trestuhodné výkony s nepřesvědčivými replikami, jsou nevýrazní, mdlí, nudní, a konkrétně se snad mohu zmínit jen o hlavní představitelce BloodRayne, kdy je sice Natassia Malthe oproti Kristanne Loken z jedničky možná více sexy, ale zase je bohužel daleko horší herečkou, takže nula od nuly pojde. Jinak atmosféra žádná, efekty nulové, výprava děsivě chudá, z čehož pak odhaduji, že celý film musel tvůrce přijít zhruba tak na 5800 dollarů, což dělá také vážně dojem. Takže, co s tím dál? Uwe, ty vole, prosím, přestaň obohacovat vesmír svými výplody, celá tvá filmografie stojí za hovno a přesvědčuješ o tom celý filmový svět každým svým pokusem. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama