Reklama

Reklama

Manželství z rozumu

(TV film)
  • Kanada A Marriage of Convenience (více)

Obsahy(1)

Úspěšná manažerka Christine Winslowová se nečekaně dozví o smrti své sestry Cheri, která havarovala v autě. Chris však netuší, že lékařům se podařilo zachránit její předčasně narozené dítě - chlapce Kevina. Chris, která vůbec nevěděla o sestřině těhotenství, se rozhodne dítě adoptovat a jeho zdravotní stav jí donutí úplně změnit svůj životní styl. Po čase se jí podaří zjistit, že Cheri jejich matce odhalila tajemství, kdo je otcem jejího dítěte. Je to bohatý obchodník Mason Whitney, který žije v San Franciscu. V soudních bojích o dítě se oba rozhodnou pro jediné vhodné řešení umožňující být oběma nablízku dítěti, které milují - pro manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

skretik odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy viac... Keď Vám náhodou vaša matka bude tvrdiť, že videla jeden z najkrajších a najrealistickejších filmov a musícte si to tiež pozrieť... NEVERTE!!! :D Film plný blbostí, desnej hudby, nepresvedčivých hereckých výkonov... !!!SPOILERY!!! Ak sudkyňa s radosťou navrhne riešenie, že sa majú zobrať 2 neznámi ľudia a tí navyše s radosťou a urýchlene súhlasia (svadba v priebehu hodiny, veď načo čakať :D), aj keď jedna neznáša toho druhého a ten druhý má vlastnú milenku a úúúplne iný život... Milenka sa rozhodne síce vrátiť na svoje miesto, ale keď vidí novomanželku, tak sa s 1 vetou stiahne poslušne do ústrania, lebo vidí, že je to tá pravá láska... A vlastne celý dej končí v priebehu 10 minút, Vy nechápavo hľadíte na obrazovku, ale ono to fakt tak skončilo (pravdepodobne je dobre, že už to skončilo, lebo vylepšiť by sa to asi nedalo)... ()

Hajdy 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazila úplně náhodou a brala jsem ho jako odpočinový k vypnutí. Ale byla jsem příjemně překvapená - celý film utekl velmi rychle, Dr Quinnová nebyla Dr Quinnovou, chytrý syn. Jen mi tak do půlky filmu přišlo, že otec je spíš dědeček. Ale nikterak netoužím si film hned tak pustit znovu. ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Tupý televízny film s tupými charaktermi a tupým príbehom, aký môžu vysielať len na STV pre tzv. ženy domáce. Navyše nemám rád Jane "doktorku Quinnovú" Seymour, takže najvyššie možné hodnotenie môže byť z mojej strany len 1 hviezda. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama