Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známému herci, bavičovi a moderátorovi Tomášovi Hanákovi bude napřesrok padesát let. Ze tří manželství má tři děti. Na své konto si připsal dlouhou řadu rolí v televizních seriálech i celovečerních filmech. Stal se oblíbeným moderátorem nočních talk show, podnikových večírků i charitativních akcí. Před lety zvítězil ve svém boji s alkoholem. V anketě o nejpřitažlivějšího muže země se pravidelně umísťuje na horních příčkách, jednou ji dokonce vyhrál. Podaří se mu s přispěním přátel najít i svou 13. komnatu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

paascha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidový bavič s nezaměnitelnou dikcí, Tumáš Panák, se svým nezaměnitelně atraktivně poutavým způsobem svěřuje ze svých hříchů. Rozhřešení mu dávají jeho kamarádi a známí, kteří, po pravdě řečeno, taky nepůsobí právě zdravě. Zvláště někteří - Ester Kočičková a jiné figury z kdysi kultovního, dnes pakultního divadla Sklep. Ano, správně, Tumáše Panáka nemám rád a to ze zcela osobních důvodů, neb mám osobní zkušenost s jeho milým vystupováním hvězdy pod parou:-( ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

Předvánoční parodie na "13. komnatu". Ze začátku sem si nebyl jistý jestli to tak opravdu je, ale nakonec sem se skvěle bavil. I Ester Kočičková, i když mi není příliš sympatická, zapadá do příběhu dobře. A Tomáš Hanák svým výkonem krásně vystihl tu atmosféru polokalmu. ()

Babba 

všechny recenze uživatele

Myslím ze tahle komnata byla jedna z nejhorších! Tomáše Hanáka mám rád hlavně z filmu cesta z města ale po tyhle komnatě nevím co si mam o tom všem a o něm myslet.....! ()

xerno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při Skouknutí tohoto dílu jsem byl těžce konsternován ! Ve filmech vypadá rozumně a chytře (pastičky, cesta z města a takový...). TOTO jsem opravdu nečekal - nejen žo to byl jeden z nejhorších třináctých komnat, co sem kdy viděl, ale že se na naší filmové scéně ukazuje i takovej ma_or, to je škoda mluvit !!! ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento cyklus dokumentů (medailonků či profilů) o neřestech či potížích známých osobností hodnotím jako celek, jako projekt. Pravda, některý dokument je lepší než jiný, ovšem to jistě záleží na tom, jak dobrý, špatný, či pestrý příběh si pro nás připravil daný protagonista. [8/1O] Tomáš Hanák: neznám / vadí mi / neutral / mám rád ()

ondrula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád Tomáše Hanáka a na týhle nepříjemný epizodě 13. komnaty je dobře vidět, proč to tak mám - je to tou jeho sevřeností, zaprdlostí a neustálým pozérstvím. Neustálá dramatická sebeprezentace se vždycky v rozhovorech s ním nakonec stočí k tomu, jak hrdinně vyhrál boj s chlastem a jak je to obdivuhodný. Kočičková k odlehčení tématu zrovna moc nepřispěla, protože jako moderátorka je fakt hrozná. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Haha, lituju lidí co nepochopili že to byla pouhá parodie. Teda taky sem nad tim trochu váhal, ale po závěrečné větě Hanáka: "podívejte se v čem tady žijem, měli bychom se trochu starat o životní prostředí." a odjede si obří limuzínou mi to bylo jasné .) Nebo dává jakési slečně autogram a prej: "Tvůj život nebyl úplný, dokud jsi nepotkala mne, Tomáše Hanáka. Nyní Tvůj život začíná." .)) Stylové. Vtipné. ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem zapnul TV a běžela 13. komnata mého oblíbeného herce. Přišlo mi že se dost liší od ostatních komnat a teprve na konci mi došlo, že se jedná o silvestrovský speciál :D. Tomáš vše podává s vážnou tváří a tak je jen na důvtipu diváka co vezme jako pravdu a co jako vtip, člověk má totiž chuť mu věřit všechno a to včetně hrníčku od prababičky :)) Vypadá to že 13. komnatou Tomáše Hanáka je... Tomáš Hanák ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hanákovi s Kočičkovou se povedla tak dokonalá parodie, že ji dodnes leckdo nepochopil... "Oni i slavní mohou být zranitelní."... Masakrózní zpodobnění malicherných problémů českých pseudocelebrit a svým způsobem i vyložený výsměch do ksichtu bulvárním hltačům... Akorát ta půlhoďka je přece jenom trochu moc. ()

Reklama

Reklama