Reklama

Reklama

Khoht phetchakhaat

  • angličtina The Brutal River
všechny plakáty
Trailer
Thajsko, 2005, 87 min

Obsahy(1)

V roce 1960 nebylo na světě mnoho tak klidných míst jako byla Thajská provincie Chumporn, jejíž obyvatelé žili v klidu ctíce staré zvyky. Klid je však narušen nálezem mrtvého těla poblíž vodního kanálu. Brzy po děsivém nálezu se začínají ztrácet další vesničané, lidé jsou zděšeni. Při pátrání po vrahovi se ale začínají objevovat stopy, které stále více nasvědčují tomu, že vrahem je možná velké zvíře. (Caelos)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Kravina hodná produkce společnosti Asylum. Hnusný digitální krokodýl. Když začala hrát ta úžasné USA like hudba a přijížděli vojáci, bylo to směšné. Ruce pryč. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Thajský monsterhorror? Proč by ne... Od snímku jsem se nenechal odradit negativní recenzí na Studně a dobře jsem udělal. Pomineme-li podprůměrné digitální triky (z čehož plyne, že přerostlá říční obluda především v pohybu moc věrohodnosti nepobrala), jeden kardinální nesmysl a fakt, že vodní bestie řve při svém řádění jako Tyrannosaurus Rex, je zbytek celkem slušně odvedené béčko, okořeněné typicky thajskými ingrediencemi. Milovníka monster filmů Brutal River asi těžko uspokojí, ale fandu thajské produkce potěšit může. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Určitě to není film na dvojí zhlédnutí,ikdyž pohled na přírodu je velmi hezký,film netáhne už kvůli špatným trikům a dialogům vedených na zabití krokouše,který vypadá jak natáhlá žužu a o napětí je opravdu nouze. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama