Reklama

Reklama

Psanec

Trailer

Obsahy(1)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou... (Sonnik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Psanec - v hlavní roli S. Bean - film stejně stojí za sranec. Tento počin je zbytečný, co se týče filmařiny, a tudíž i koukání na TV. Já si řek, že když tam hraje S. Bean, bude to v pohodě - drsňáci mu jdou - možná ještě o kapánek lépe než Willisovi. A neni tak okoukanej. Jenže ne! Je to hovadina. Do kvalitního thrilleru to má daleko jak housenka k motýlovi. ()

Rocket 

všechny recenze uživatele

Po vynikajucich Hooligans a nadpriemernom Biznise sklzol tento britsky reziser (ktory sa moze pysit pravdepodobne najviac cool priezviskom na filmovej scene :) ) k nemastnej neslanej sonde do sfer odvratenej strany Londyna. Podobnych filmov mapujucich spinu tohto mesta sme tu mali neurekom, az sa obavam niekedy poctit tuto "krasnu" metropolu svojou navstevou. Vyhrady by som mal k nejasnej motivacii niektorych hlavnych postav. Hlavne mam na mysli Dekkera, ktoreho stvarnil moj oblubenec Danny Dyer. Taktiez som mal hlavne pocas zaverecnych scen dojem, akoby bol film ku koncu usity horucou nitou. Scenarista sa ocividne moc netrapil :) ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

jejda jejda,copak toto byl za film? myslela jsem,že to bude jen průměr jako skoro všechny filmy, ale nějak jsem se spletla, chlapy, co berou do svých rukou spravedlnost, bylo to bravůrný, docela jse je chápala, a fandila jsem jim a nakonec to i dobře dopadlo, teda jak pro koho, tento film se mě opravdu po dlouhé době líbil ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bohužel Nick Love nenavázal na Football Factory a Biznis a po filmech, které se vvyznačovaly vtipem a naprostou absencí morálního ponaučení zvolil Nick zcela opačnou cestu. A to neměl dělat. Vzal si na paškál téma spravedlnosti v rukouch znechucených a zločinem postižených občanů a vedle svého kmenového herce Dannyho Dyera povolal i dvě větší hvězdy Seana Beana a Boba Hoskinse. Jenže s tímhle scénářem by neudělal nic Laurenece Olivier či sir Anthony. Postavy byly naprosto debilně napsané, přerod nesourodé bandičky chlapíků v drsné bojovníky prakticky neproběhl a většina bitek byla díky komíhající ruční kameře naprosto nepřehledná. A herecky mě nepřesvědčil nikdo. 30% a to jen díky Nickovým předešlým filmům. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento film byl jednoduchým příběhem o pomstě, tak díky Seanu Beanovi a režisérovu talentu mohl být Outlaw vynikající film. Bohužel scénárista je trotl a idiot a trotl. Škoda, že scénárista a režisér jsou jedna a táž osoba. Kdyby scénář dal přepsat třeba Sylvestru Stalloneovi, tak se na to dalo koukat a vylez by z toho film ne nepodobný prvnímu dílu Rambiče. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Nick Love napísal scenár na základe krátkych príbehov uverejnených v rôznych britských periodikách. Príbeh je síce vymyslený, ale mnoho z vykreslených udalostí je založených na skutočnosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama