Reklama

Reklama

Poumse...

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Sovětský svaz, 1990, 5 min

Scénář:

Michail Aldašin

Obsahy(1)

Příběh cestovale, který připlul na pustý ostrov mezi domorodce a svojí zásobou kostýmů a doplňků jim ukázal novou a pro ně doposud nepoznanou módu .. (ČSFD)

Recenze (6)

liskam 

všechny recenze uživatele

V pár minutách jsme se dozvěděli, co jsme jako lidstvo dělali posledních 10000 let. Jen nepotřebujeme cizince, aby naše odcizení od přírody bylo dovršeno. To jsme zvládli s přehledem sami. A teď už si jen musíme počkat, až nás (pyšné vládce) příroda všechny pozabíjí. A proto také tomuhle mikroanimované komedii nedávám 5 hvězd. Protože mi tam tohle vyústění chybělo. I když, je možné, že to byl záměr autora a každý z nás si to měl uvědomit sám. Za mě 80% Zde ke zhlédnutí. http://www.youtube.com/watch?v=hHuyy5AHObw ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

Tvroba Mikhaila Aldashina mi nesedí animací, nápady ani humorem. Příběh tohoto snímku mi přišel kvalitou asi jako průměrné české večeníčky a řekl bych, že o tuhle cílovou skupinu režisérovi tohoto snímku zrovna nejde. ()

snob 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - infantilní. Ale huš s těmito větami. Třeba patero slovy - a přesto infantilní až hrůza. Kozel aby to popral, ne, tenhle humor mi nesedí. Animace hyperaktivní (jak lehce zneužitelné slovo, to už musí mít ty pysky pekelně ošoupané). Pointa i s dějem kromobyčejně nudná. Šmuk. ()

Schobul 

všechny recenze uživatele

Nemůžu souhlasit s Bajdou, já naopak shledávám tento kraťas velmi vtipný. Animace mi rozhodně nevadí, jsou horší. Jako večerníček rozhodně doporučuji ;-) ()

Reklama

Reklama