Reklama

Reklama

Hangnail, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 1999, 2 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Pes si vykračuje po ulici až zrazu narazí na chlapíka, ktorý sa napcháva jedlom. Pes ho prosí o trochu jedla, muž ho však odsotí a zviera odletí medzi odpadky. Medzitým si muž oblizne prst, s ktorého si však strhne necht a následne aj celú kožu na ruke. Nazlostené zviera sa k nemu vráti a dokoná dielo skazy. (curunir)

Recenze (49)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak během dvou minut se dokáže milá a přívětivá atmosféra podpořená jazzovou muzikou změnit v dost nechutnou, ale pravdivou animovanou realitu jsem se dokázal přesvědčit v této dvouminutové krátké, přesto hezky nakreslené a zajímavě vykreslené komedii bez zábran. --- 75 % --- ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Milé, trochu připomnělo rozkošný klip Korn - Right Now od dua Spike & Mike (to už je ovšem teprv pokoukáníčko). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Brutalni kratounkej animak s pohodovou hudbou a animaci a radne uchylnym dejem, i kdyz dejem, ma to necely dve minuty. Nicmene pripomnelo mi to takovy rezby jako Cow and chicken nebo Ren a Stimpy. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Heh, pro odkojence seriálem Ren & Stipmy naprosto pohodový kraťas s poučením a právě připomínkou časů, kdy to Ren a ten idiot Stipmy roztáčeli o stošest. Zde jen s malou obměnou, kdy je v hlavní roli nějaký pán a veverka z Ice age. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

WTF??? Jak se může tak pohodově působící začátek, slibující vtipnou podívanou zvrhnout v tak odpudivou hnusárnu :-)? Sklenička v oku mi ještě dokázala vykouzlit malý úsměv na tváři, ovšem další záběr na ubohého chlapíka mne skoro donutil pozvracet klávesnici. Ještě že a) je to animák, b) to ve skutečnosti nelze provést. Heh. A netvrďte mi, že byl Ackner při tvorbě tohoto prvního zářezu na poli animace ve střízlivém stavu! Nicméně jako způsob kvalitní revengy opravdu vypečené... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Animace 8/10/// +wow, to je docela hustý, dost odvážný, dobrá animace, hudba i provedení -docela škoda, že to je tak krátké/// Já rád nechutnosti, ale tohle mě nijak nepohoršilo, naopak mě to bavilo. Hezký, i když asi ne pro každého. Něco mi to připomíná, možná trošku Rena a Stimpyho :-)/// Celkem 76%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Animace jak z nějaké hodně staré adventury a dějově blízké (i když umírněně) Happy tree friends či The Itchy & Scratchy show.. tak takhle začínal Shane Acker. :) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Už si nebudu s vášní mně vlastní okusovat nehty ani záděry, nerad bych přišel k úrazu, navíc když mám psa ! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Happy Tree Friends je dost obrovská. Pěkná písnička a slušně jednoduchá animace. Hold se nevyplácí pohněvat si pejska, když nevíte čeho je schopný. P.S. Po chipsech si odteď vždy radši ruce umyji a rozhodně si nebudu kousat záděry. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

No viděli jste to někdy? Pes strhne kůži z pána. A to se říká, že pes je nejvěrnější přítel člověka. Největší masakr mezi krátkometrážními filmy. Doporučuji všem, kdo má rád horory:-) ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem dostal dobrej záchvat smíchu!!! Parádní trest za skrblení, jen co je pravda. Supr animace, hlavně letícího psa, a taky hudba / zvuky. K vidění zde. ()

Reklama

Reklama