Reklama

Reklama

Astounding Talents of Mr. Grenade, The

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2003, 1 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Minutová záležitost z dílny nadějného Shanea Ackera, ve které nám své žonglérské kousky předvede pan Granát. (showxman)

Recenze (30)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Najednou se to prostě panu granátovi pokazilo - poprvé jsem si toho nevšimnul ani já, a musel jsem si kraťas pustit znovu. Toto je efektivní příklad toho, jak lze do jediné minuty skloubit originální nápad, na svou dobu celkem povedenou, nenáročnou animaci (je to dělané na koleně), a nakonec i humor. Režisér výborného Čísla 9 by se v krátkých vtipných filmech rozhodně neztratil... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Animace 6/10/// +kdybych to viděl tehdy, tak by jsem se asi určitě pobavil -dnes mi příjde, že už tu to bylo, že to není nic originálního, na dnešní kraťasy to nemá ani obsahově ani grafikou/// Pan Granát si nevybral úplně nejlepší disciplínu do talentové soutěže :D:D:D, ale jo pobaví to :-)/// Celkem 55%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit.. jako vtípek, který vám přijde mailem, by to nebylo špatné. ALE! Viděl jsem podobně dlouhé kraťasy, které byly zkrátka něco extra - hlavně asi šokující. Tady je od prvního záběru jasné vše.. budu ale předpokládat, že Acker se prostě zaučoval.. :) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Napoprvé (někdy v roce 2011 nebo 2012) jsem si nevšiml přesně toho momentu, kde se odjistil, je to vidět nepatrně. A právě o to tu nejspíš šlo, své kouzlo ten short má. Hudba je fajn. :) ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Co chtít od až tak krátkého kraťasu? Asi jedině alespoň něco trošičku nečekaného...to tady chybí. SPOILER: Od tý doby co přijde granát víte že bouchne, od tý doby co si začne házet kroužkama víte, že mu v ruce zůstane ten "nesprávnej". Jediný co je nejistýho je to, že nevíte jestli rovnou bouchne a nebo jestli bude pár vteřin překvapenej a pak teprve bouchne :-D ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

1 minuta - velmi krátká doba, ani říct dobrý vtip nestihnete za minutu, ale já se u tohoto opravdu pobavil...! Je to zfilmovaný animovaný vtip a myslím že dobrý vtip... :-) Sice má předpokládatelnou pointu, ale pro páno co by jste chtěli od 1 minuty? ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Tak to je doslova pecka. Nevím jestli je vhodné tomu říkat film, ale každopádně vše se dá shrnout dvěma slovy: "žonglující granát". ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Shane Acker potrebuje na filmy minimálny čas, aby dokázal zaujať. Najprv som od neho videl úžasný 9... a teraz úžasného žonglujúceho granáta. 4* Za myšlienku, 0.5* za animáciu a vtip a 0.5* za nádejného Ackera, čo sa teším na jeho prvú celovečernú verziu 9-iny. To dáva do kopy 5*, takže tak:-) 9/10 ()

Reklama

Reklama