Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní filmeček jsem viděl až po celovečerním filmu, takže se hodnocení bohužel nevyhne známkám srovnávání. Musím uznat, že 9 je audiovizuální koncert, nicméně Acker mohl přidat ještě alespoň pár minut nějakého vysvětlování, aby divák lépe pochopil, oč jde, a nedíval se pouze na sice atmosférické, ale jinak prázdné obrázky. Škoda, takto zpracovaná kraťoučká postapokalyptická jednohubka má dle mě rozhodně větší potenciál. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarené, veľmi podarené. Krásne animácie, apokalipticko futuristické scenérie, pôsobivá atmosféra, výborná hudba, pútavý sci-fi fantasy príbeh... Má to byť predzvesť celovečerného animáku "Číslo 9", ktorý natočil režisér Shane Acker o štyri roky neskôr? Ak ano, tak potom sa mám na čo tešiť, pretože tento krátkometrážny film ma zaujal. **** ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Práve pozreté :) . Pekný animovaný kúsok :) tento kratky snimok, ktorý ma len 10 min veľmi pekne ukazuje o čom bude zhruba celovečerný film :) Jediná škoda sakra je to krátke :) ak máte radi celovečerny film tak toto sa vám bude páčiť :) . Je to debut režiséra, ktorý natočil Číslo 9 :) . Celkové hodnotenie za mňa je 95% :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Devítka je taková depresivnější CGI verze našeho Uzlu na kapesníku v temném postapokalyptickém světě. Atmosféra je perfektní, zpracování snese ta nejpřísnější měřítka, o designu nemluvě. Vůbec celý ten svět má potenciál na více příběhů. Čehož si jistě všimlo více lidí a již se pracuje na celovečerním snímku. Zkrátka velmi zdařilý kraťas. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Shane Acker naplnil svůj kraťas 9 tajemnou atmosférou, krásnou vizuální stránkou a velice podařeným hudebním doprovodem a ozvučením. Bohužel zapoměl na silnější příběh, který zde silně chybí(přeci jen 11minut je 11minut). Doufám, že v celovečerní stopáži bude i pořádný děj, jelikož bez něj opravdový film nikdy nebude dobrým a to co lze krátkometrážním filmům odpustit, tak u celovečerního již ne!!!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama