Reklama

Reklama

In the Rough

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2004, 5 min

Režie:

Paul Taylor

Scénář:

Paul Taylor

Obsahy(1)

Pravěká žena vyhodí svého muže z jejich obydlí - dutiny stromu. Očividně se jí nelíbí mužův nepořádek a jeho kámen, který používá na lov. Je to ale opravdu jen obyčejný "šutr“, nebo něco víc? (Mertax)

Recenze (18)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Mně se ta animace studia Blur strašně líbí. Můžou mít příběh jakkoliv fádní, ale dokáží jej podat s takovým šarmem, že mu prostě neodolám. Výborná záležitost. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nakonec se mu vyplatilo ten šutr tak opečovávat.. aneb ženská, vidí lesklou třpytivou věcičku a hned ho vezme na milost. Mimochodem jsem nevěděla, že pravěký člověk, respektive pravěký muž, oční linky, které byly nerozmazatelné. Svižnost a úžasný nápad, to je to co nejvíc charakterizuje tento snímek. Každopádně ten jeho beznadějný a smutný výraz, když se mu rozbil šutrák a pak ten lišácky, když si všiml, co z něj vylezlo a že tohle se bude ženušce líbit, tak to stálo za to. Možno vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=sQdqaSITVyI ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Inu, není to snadné žití, když vás takhle jednou ráno manželka vyhodí z jeskyně. Tam venku vás nečekají vůbec veselé chvilky (co se v tomhle pralese děje při shánění potravy, to nemá v animovaných filmech obdoby) a když už se pak rozhodujete, jestli se vrátit domů a škemrat, nebo ne, vidíte, že vám nic jiného stejně nezbývá. A čím že si nakonec manželku udobříte? No jasně, jak jinak (prozrazovat nebudu). Odskáče to jen chudák medvěd. Krutý, perfektně animovaný a nápaditý prasvět. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama