Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo říká, že sex musí být vážná věc? Odvázaná Stacy (Lea Thompson) a její zakřiknutá kamarádka Melissa (Victoria Jackson) určitě ne! Obě děvčata jsou odhodlána za každou cenu najít smysluplný vztah s mužem, který se nebojí závazků. S tímto cílem odjedou na společnou dovolenou do luxusního lázeňského letoviska. Plny velkých nadějí se pustí do hledání svého "pana dokonalého". Bohužel muži, s nimiž se potkávají, chtějí jen jedno: Nezávazný sex. Výsledkem je úžasně zábavná a zároveň překvapivě pravdivá komedie nabízející žertovný pohled na to, co děláme ve tmě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

80´ jsou fajn :o)) ať už jde o styl oblečení, dlouhé vlnité vlasy u děvčat nebo styl tehdejšího balení :oD Já se u tohoto počinu docela bavil, i když některé dialogy mi věkově neseděly do postav mladých děvčat, ale budiž, snad to byla nadsázka. ()

SpameR 

všechny recenze uživatele

Stručný popis ode mě by byl: "Příběh o dvou puberťačkách, kterým strašně chybí sex", což možná dnešní mládež zaujme, jenže v té době a to jak je to natočeno, tak je přehnaně trapné. Možná být puberťačkou před dvaceti lety, tak bych tomu i 3 hvězdy dal(a), ale teď, jako pro člověka, co už má pubertu naštěstí za sebou, tak i ta jedna hvězda je možná moc. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama