Reklama

Reklama

Birthday Boy

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Drama / Válečný
Austrálie, 2004, 10 min

Obsahy(1)

3D animovaný snímek, pravděpodobně, z korejské války. Film zobrazuje příběh chlapce, který hledá vhodné součástky z havarovaných letadel, které následně nechá rozjet vlakem a využije. (salamandrr)

Recenze (6)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* sice animačně zručně udělaný snímek, který jede na sentimentální vlně, ale jeho pointa je značně nevýrazná. Protiválečný záměr je však jistý a pokud chcete posoudit tak můžete tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ... A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu novému a omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Neviem, neviem...Taký nemastný-neslaný filmček, pri ktorom ani neviem, čo chcel básnik povedať. A dávam dobrú radu Akademikom: ak sa cez rok nenatočí päť ozaj dobrých krátkych animákov, mohli by počet nominácii zúžiť na tri... ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Formálně sice precizní, nicméně (přes jakoby zaručenou tutovku námětu dítě-válka) emocionálně poněkud sterilní. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Zajímavě nezajímavý film, který se pokouší o nějaký přesah. Jen jsem moc nepochopil o jaký. Asi že válka je zlo. Ve snímku sledujeme malého chlapce v Korei v 50. letech, který tráví čas poflakováním se ve válkou zničené a opuštěné vesničce. A to je vlastně všechno. Chválím animaci a celkově grafiku, ale ruku na srdce, dnešní kdejaká hra na telefony vypadá mnohonásobě lépe. Ale na tu dobu to bylo jistě dobré. [Oscary 2004] ()

Reklama

Reklama