Reklama

Reklama

Kaw

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jediný den zbývá šerifovi Waynovi k tomu, aby se odstěhoval z malého městečka. Začátek průměrného a nudného dne, se změní v boj o přežití, když městečko napadne hejno krkavců. Není kam utéct, kam se schovat, krkavci útočí stále víc… Film je označován za přímého následovníka Hitchcockových „Ptáků“. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda kawina na entou. Herecké výkony jsou úplně příšerné, ale zase abych tomu nekřivdil úplně: některé triky docela jdou (ovšem jiné jsou úplný děs), celkem slušná atmosférická hudba a při scéně s kamením jsem fakt vyprsknul smíchy. Zas na druhou stranu - je to jen o maličko horší, než původní Hitchkokotina. BTW: už by někdo měl filmařům vysvětlit ornitologické základy. Skutečně, ve filmu NENÍ ani jediný havran, zato je tam spoustá krkavců. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film je údajně označován za následníka Hitchcockových ,,Ptáků‘‘ což je asi ten největší nesmysl, který jsem kdy četl. Tento film nemá právo být přirovnáván k tomuto velkému filmovému dílu. Režisér Wilson je známý svým filmem Krvavé stopy, který ale není o nic úspěšnější, něž tohle dílo. Jak se říká u nás na Valašsku: ještě bude muset pojíst hodně chleba, než z něho bude velký režisér. Jedná se o filmové béčko s velmi podprůměrnými vizuálními efekty, kdy si mockrát všimnete opakujících se scén. Digitální krkavci jsou opravdu směšní, když bombardují autobus kamením nebo ničí všechny žárovky. Jejich let mi připadal jako hejno netopýrů prchajících z jeskyně. Jediné co se mi celkem líbilo byla zápletka a vysvětlení nakažení ptáků. Sice to není moc reálné, ale budiž. Dost se mi líbila scénka s mrtvým dobytkem a směšný autobusák. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Šerif Wayne a jeho žena mají úmysl se přestěhovat do většího města. Zůstal jim pouze jeden den do přestěhování a započatí nového lepšího života. A právě tento obvykle normální den se mění v krvavou bitvu o přežití... Obyvatelé města zpočátku neberou útoky havranů vážně.... později však budou litovat! Mně osobně se film líbil. Ani Hitchcock by se za tento film nemusel stydět. Ptáci - Havrani jsou uděláni opravdově a ani nezpozorujete sem a tam počítačový trik. ()

maniak.sused 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho byť solídne hororové béčko, pretože triky boli väčšinou prekvapivo znesiteľné a, nech to znie akokoľvek neuveriteľne, miestami tam boli aj náznaky atmosféry. Ale scenárista v nás bohužiaľ vzbudzuje túžbu vidieť krvilačné havrany ďobať práve do jeho očí a debilita scenára je príliš iritujúca na to, aby nepokazila výsledný dojem z filmu. Postavy sa niekedy chovajú ako nesvojprávni retardi a tá záverečná pointa...:) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +atmosféra, obal filmu, snad i námět -ovšem ve špatném zpracování, postavy se chovají nereálně a hloupě/// Krá krá, aneb vypadá to, že někdo chtěl opisovat od Hitchcocka. Námět nikomu neberu a nové zpracování by přišlo vhod, ovšem tohle. Atmosféra, asi nejlepší část tohoto filmu tomu původnímu nesahá ani po zobák. No a zblitek je už opravdu hodně béčkový, televizní, hloupý, no říkejte si tomu jak chcete, ale kvalitní to moc není. Naštěstí je to aspoň sranda, takže podobným snímkům celkem fandím, jen by to chtělo asi víc zainvestovat, příště./// Celkem 48%/// ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo ku koncu roka 2005 v kanadskom meste Hamilton a Montréal a tiež v štúdiách v škótskom Edinburghu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama