Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak kvalitní sračku......... proboha ten scénař je naprosto otřesný ! Ani ty kozaté baby, které museli vybrat snad z půlky světa mě ani trochu nevzrušily. 1 * dávám opravdu a jen za ty auta, protože mám na ně i nadále slabost. Pokud nejste milovnici aut, vřele doporučuji hodinu a půl stravit úplně jinak. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

V čem je to jiné než Fast and Furious?? No vlastně v ničem. Víc pevných zadečků, víc rychlých aut, víc drsné muziky a tak trochu vykradený soundtrack z Need for Speed...Tohle se vlastně ani skoro hodnotit nedá. Je jasné, že člověk se de na tento film podívat kvuli výše zmiňovaným věcem, na příběh, herce a kvalitu filmu tu sere pes. ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané. Narozdíl od svého bratra, který je tímto snímkem zcela nadšen a dokonce jej řadí i před svou oblíbenou sérii Rychle a zběsile jsem já spíše zklamán. Hodně se tam mluví o ničem a na druhou stranu se toho moc neděje (rozhodně méně než jsem čekal). Dějová stránka je nevyvážená a režijní vedení nejeví žádnou snahu o inovaci. Co se týče příběhu je slabý, ale tohle jsem čekal. Mnohem větší podpásovkou je špatné natočení toho minima akčních scén, které je spíše unylé a až na krátkou 'bitku' ze začátku filmu opravdu hodně nudné. Divák v podstatě dostane to co čeká, i když vlastně celkově tomuto balení něco chybí. Koho ještě pobaví padající motocykly policistů, když kolem projíždí rychlé auto, má nějakou tu šanci, že jej tenhle snímek bude bavit. Těm ostatním mohu jen poradit, ať se mu vyhnout. ()

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

Víc než přehlídku nádhernejch aut jsem nečekal, takže jsem celkem spokojenej. Navíc se tu objevilo několik fakt povedenejch hlášek, hlavně v podání Eddieho Griffina. Některý scény byly víc než debilní (např. přistání s letadlem...), příběh jednoduchej, že to víc ani nešlo. Akorát ty do duše promlouvající a filozofický řeči si mohli opravdu odpustit :) ()

Inferno 

všechny recenze uživatele

Film s nulovou výpovědní hodnotou a od poloviny jasnou zápletkou i koncem. Ale o to tady nejde... přehlídka nejdražších sportovních aut a silikonových „krásek“ jak má být. Tak trochu mi připomíná Rychle a zběsile v milionářskym gardu. Komu koluje v žilách benzin povinně zhlídnout, kdo potřebuje jen tak vypustit...nudit se nebude... a kdo hledá filmový zážitek... ten ať se raději poohlédne jinde... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme bolo použité aj jedno zo Sadek áut, Ferrari Enzo. Eddie Griffin si ho po filmovaní požičal, stratil kontrolu a narazil do betónovej bariéry. Spôsobil na aute škodu vo výške 1,5 milióna amerických dolárov. Médiá v tom čase tvrdili, že išlo len o promo na tento film. (Real Tom Hardy)
  • Porsche Carrera GT, které je ve filmu zničeno, není jen maketou, jak tomu obvykle bývá, nicméně skutečným vozidlem producenta filmu Daniela Sadeka, který jej právě pro zničení ve filmu obětoval ze své sbírky. Auto mělo v době natáčení filmu hodnotu 500 000 amerických dolarů. Ve stejné scéně pak byl zničen i Mercedes Benz SLR ve stejné hodnotě. (SaNcHeZ_cz)

Reklama

Reklama