Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Čert vem tisíckrát omletá schémata, stereotypy a zhovadilosti všeho druhu. Mutant sere i na porušení všech známých a zatím dosud neznámých fyzikálních zákonů, včetně trapného náboru zachránců světa dle klasické šablony. Ubrat na akci, přidat prachy, aby nebyla rozstřikovaná krev patlaná na atari a domalovávaná vodovkama, pak díky celkem slušnému obsazení ( i když Malkovich si roli střihl nejspíš při cestě na hajzl) mohlo být vše o level výš, škoda veliká. Takhle to skončilo (doslova) jak Drtivá porážka s Takešiho hradem dohromady, jako nevítaný bonus jsem zaregistroval Perlmanova božská slova, a i když mu kutna sluší stejně jak ve Jménu růže, pak měl hubu držet podobně jako v onom filmu. Dal jsem původně dvě hvězdy, ale protože mi verbitch vyhrožoval, že už si nezapícháme, a že se jedna z hlavních svinských Korporací jmenovala BAUHAUS (bacha na ně, tvrdím to dávno), taky pro neskutečně kůůůl a technicky naprosto dementní stroje, děla a létající lokomotivy (o to víc vizuálně čupr), dávám tedy tři, což je pro zdejši blánabázi naprosto stěžejní. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Teda musím uznať, že sa jedná o skutočný nášup a ozajstný nárez. Skutočná R-ková brutalitka, šťavnatá akcia, plná potokov krvi a najkrutejších scén, k tomu pár slušných hlášok a o zábavičku je postarané. Atmosféra je pekne tmavá, ponurá, akurát škoda, že tvorcovia nedali väčší dôraz na to, čo je obvykle vo filme najdôležitejšie, a to je príbeh. Ten totiž, so svojou nekonečnou dávkou klišé a nelogickosti, patrí do takmer odpadových sfér. Takže som rád, že aj herci brali film tak trošku s nadhľadom a natáčanie si viditeľne užívali. Inak som celkom spokojný. Audiovizuál je naozaj veľmi dobrý a so slušnejším príbehom by teda určite siahal na kvality '300', či 'Sin City'. 70%. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I přes to, že v Kronikách byla spousta detailů, které se mi nelíbily (občasná samoúčelnostička, semtam nějaká ta nelogika či přetažená scéna), tak celek mě prostě tak zaujal a bavil, že nemůžu níž. Jako hororově barvená sci-fi akce v hodně zajímavém světě a s naprosto nenudící linií dokáže hravě překonat i základní nedostatky plynoucí přímo ze samotné zápletky (ano, opravdu mě ničila otázka, proč jen to neudělali už ti předkové?). Shrnuto podtrženo, hodně malých záporů, tuna obrovských kladů a film pro mě jako ušitý je byl na světě... ()

verbst 

všechny recenze uživatele

První půlka velmi nudná. Až hrozná. Jenže od chvíle kdy se vypraví komando, tak se začnou dít věci. Je to jakoby režíroval najednou někdo jiný. Lepší herecké výkony. A najdenou je film podbarvován velmi dobrou hudbou, která se do konce filmu dokonce stane jedním z hlavních protagonistů. Objektivně na tři, ale něco miříká, že takřka bez peněz natočit něco takovýhi chce pořádnou dávku nervů a odhodlání. Takže dávám čtyři ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sem možná jedinej komu se to nějak nelíbilo, ale takhle nesympatický film jsem už dlouho neviděl. Céčko každým coulem. Malkovich se ve filmu prakticky nevyskytuje, Perlman po pekelném Hellboyi otočil o 180 stupňů a Thomas Jane není zase takový tvrďák jak se tváří. Jak jsem naznačil, film si mé sympatie prostě nedokázal získat. Triky přímo obludné. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama