Reklama

Reklama

Zapněte si pásy, sešlápněte pedál a zavřete oči! Před námi jsou závěrečné zkoušky v autoškole. Ani skutečnost, že jste si vzali čisté spodní prádlo, vás od nich nezachrání. Setkáte se s hypochondrickou ženou v domácnosti, která je tak zaneprázdněna svými pilulkami, že nestíhá řídit, nebo se starou šedovlasou lady, jenž sice nedohlédne na špičku svého nosu, ale jezdí zásadně rychlostí přes 100 km/hod. Nemůžete je předjet a zastřelit, můžete je jen přihlásit znovu do autoškoly. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (31)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, ale na sobotní večer přesně podle mého gusta. Začátek solidní, prostředek lehce drhnul a závěr byl zbytečně natáhnutý, ale našla se tu celá řada povedených a zábavných vtípků i scén, u kterých jsem se vážně pobavil. Některé postavy luxusní, jiné slabšího rázu, ale ta stará poloslepá babča a magor na krev mě dokázali rozesmát vždy. Herecké obsazení slušné, Nadine Van der Velde - Jennifer Tilly rajcovní, hlavní hrdina Dana Cannon správně ujetý – dvojka policistů a nadržená soudkyně nechutní, ale jinak to byla celkem prdel…Lepší průměr 60%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Old-shoolová Proftovka účelově zapadající do komediálního vkusu let osmdesátých s námětem ne náhodou podobným Policejní akademii a s gagy místy hraničícími až s Připoutejte se, prosím!. Klasická 80´s režie, klasický 80´s humor, klasický 80´s hrdina aneb jalovější Policejní akademie tentokrát z dopravního inspektorátu. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Další z řady amerických komedií, která zapomíná na to, že všeho moc škodí. A těch šíleností je tam vážně přehršel. I tak je mi ale stará dobrá komedie ze starých dobrých osmdesátých let milejší, než Odstřelovač s přerostlým Lundgrenem, který navazuje na vedlejším programu. Jo, abych nezapomněl; v závěru docela zdařilá vykrádačka Smoljakova Vrchní, prchni, že? :-) P.S: Zdá se, že ´Tédvojka´ získává rozhodující náskok v závodě mých oblíbenců o titul Nejpřínosnější příspěvky na ČSFD. Ne snad, že by tentokráte dokázala vypátrat rozpočet nebo celosvětové tržby, ale jeho největší rival mandes se zřejmě zdržel v boxech. Hoši, do toho! :-D ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film je postavený na podobném modelu jako Policejní akademie: nedůležitý příběh slouží jen k tomu, aby se na něj mohly vršit vtipné scénky jako korálky na špagát. Tyto korálky tentokrát smích vyvolají jen vyjmečně, většinou je to víceméně nuda, chvílemi až nechtěný trapas. Titulní klaďas je nesympatickej bohém a záporák zase nesympatickej, oknírovanej policajt s vyzáží kriminálníka. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která si to do světa původně vyšlápla mezi prvními dvěma díly POLICEJNÍ AKADEMIE (snad se i chtěla svést na popularitě této série - tvůrci DOPRAVNÍCH PŘESTUPKŮ, režisér Neal Israel  a scénárista Pat Proft, ostatně jako autoři námětu a scénáristé stojí za jejím faktickým vznikem), dnes už spíš iniciující zívání než salvy smíchu. POLICEJNÍ AKADEMIE poskytla snímku schématické zázemí (také se snaží zábavně líčit střet policejních složek s civilem), více ale sází na celkovou skečovitost, přičemž úroveň vtipu tak vysloveně kolísá scénka od scénky. Obsazení filmu není moc zajímavé (výkon některých hereckých abonentů dal by se označit za diskutabilní), disponuje ale celovečerním filmovým debutem Dona Cheadleho, který si tu střihl několika sekundovou roli obsluhy výdejního okýnka klasické americké hamburgrárny. 50% ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama