Reklama

Reklama

Sny a touhy: Rodinné vazby

(festivalový název)
  • Velká Británie Dreams and Desires: Family Ties
Animovaný / Krátkometrážní
Velká Británie, 2006, 10 min

Režie:

Joanna Quinn

Hrají:

Menna Trussler

Obsahy(1)

Beryl získá novou digitální kameru a zblázní se do filmování. Začne natáčet video deník, kterému svěřuje svá přání, sny a myšlenky. Jako správný „profesionální filmař“ souhlasí, že natočí svatbu své kamarádky Mandy, a chopí se příležitosti „předvést své filmařské umění“ s katastrofálními a často nesmírně komickými následky. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (3)

amirgal 

všechny recenze uživatele

Trochu mne děsí, že jsem v tomto umolousaném sledu zaslechla cosi, co se velmi podobalo západoslovanskému "pravda", jelikož tímto slovanství obdrželo další anglosaské potvrzení nelichotivé nálepky, kterou pro nás někteří mají. Práce s perspektivou a koncept je zajímavý, animace poněkud veristická, ale celek je nicneříkajícím záznamem katastrofálního dne jedné katastrofální paní ... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Filmeček je mi odporný už tím, že jsou v něm všichni tlustí jako vepříci a také hlavní vypravěčkou, jejíž hlas je odpudivý. ()

Reklama

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Film se snaží celou pozornost upoutat na svou lehce manýristickou animaci. Jenže co ten zbytek? V některých scénách sice nápady byly, ale v kontextu celku jich bylo minimum... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama