Reklama

Reklama

Alone with Her

Trailer

Obsahy(1)

Hned, jak ji spatřil, ho zaujala. Svou samotou. Vloupal se jí do bytu a všude nainstaloval kamery, aby viděl, co tato kouzelná dívka dělá po celý den. Vytipoval si místa, kam každý den chodí, a jednoho dne se s ní seznámil. Postupně se tak s ní potkával každý den. Díky tomu, že věděl, jaké má zájmy, si s ní neuvěřitelně rozuměl a brzy získal její sympatie. Jí připadalo, že tu něco nehraje, nechtěla věřit tomu, že by našla muže, se kterým by měla toho tolik společného, ale byla to pravda. Stali se z nich dobří přátelé, avšak jeho úmysly a záměry nebyly v žádném případě čestné. Byl totiž rozhodnutý udělat úplně vše, aby získal ji a její lásku, dokonce i někoho zabít, nebo jí nějak ublížit... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Bacha, obsahuje spoilery! Tak tenhle film mě dostal. Navrhuju založit kategorii fiktivní reality show. Přeskočme všechny pochyby o tom, jestli by se to ve skutečnosti takhle dalo natočit, protože ty kamery, co Doug umístil po bytě a co měl zabudovanou na sobě, by asi jen těžko snímaly takhle kvalitní obraz, o zvucích a zvláště pak telefonních hovorech ani nemluvě. Budiž ale, vezměme to tak, jak nám to pan Nicholas naservíroval.----- Přiznávám, že až do scény s rozlitým šampaňským jsem tomu frajerovi fandil, ačkoliv bylo jasný, že to nemůže mít v hlavě tak úplně v pořádku (přeci jenom- kdy se seznamujeme tak, že dotyčné /nebo dotyčnému/ namontujem do bytu několik kamer a celé dny se pak bavíme tím, že ji /ho/ pozorujem ve sprše, na záchodě anebo při masturbaci?) Pak jsem ho začal dost nenávidět a přitom mi bylo i líto, že si to takhle kazí. O "vraždě" Jeny ani nemluvě. Nakonec už jen zbývalo zjistit, jak si scénárista poradí s koncem, protože dopředu bylo jasné, že tohle nemůže skončit dobře. Podle mě to zvládl docela dobře. Ať už to byla jakákoliv fikce, mlsal jsem to a žral jsem to, vtáhlo mě to do sebe. A o to občas ve filmech jde. Krásná to ukázka, proč jsou reality show tak úspěšným modelem pořadu. Totiž nás, jako lidi, strašně vzrušuje pohled někomu do soukromí. Prosím nekamenujte mě, nekoukal jsem se na Big Brothera ani Vyvolené, ale úplně chápu, proč je takový typ pořadu tolik populární. U mě jeden z nejlepších filmů, co jsem v posledním roce viděl. Dávám tak 85-90%, ale za nápad je to v součtu stovka. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché a přitom tolik účinné, působící a neskutečně mrazivé. Tohle je film u kterého jsem opravdu od samého začátku do poslední vteřiny koukal snad bez mrknutí oka. Efektivně ztvárněné, precizně propracované, špičkově zahrané, velice alarmující. Oba protagonisté filmu a jejich "duel" jsou neuvěřitelně uvěřitelní!! Je to jakobyste sledovali opravdovou realitu, ta preciznost jde opravdu do největších detailů. Uvěřitelnost celého tohoto thrilleru je tak jasná a právě proto tak zneklidňující a mrazivá. Opravdu bomba, byl jsem velice překvapen. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené „cvičení“.. aneb jak nejlépe zjistit dívčinu oblíbenou hudbu, oblíbené filmy i oblíbený kartáč nejen na vlasy. Na plátně se objeví jen ONA (sličná Mexičanka Ana Claudia Talancón), ON (upocený psychopat, jinak synáček onoho „velkého“ Toma Hankse), její kamarádka, její nápadník.. a větší množství skrytých kamer!! Záhy po úvodním zjištění, jak alarmující jsou dnešní možnosti „pozorování“ a „stopování“ druhých, se karty přímočaře rozdají a výsledek je pro mě mnohem intenzivnější, než nedávné, marketingově vychytralé drama Monstrum. Alone With Her je poctivým zástupcem snímků, který by neměl utéct divácké pozornosti. Kanadský debutant si nechal záležet na drobných detailech, na precizní práci s kulisami, aby vše na závěr korunoval dokonale děsivým varováním!! Až to celé vypadá, že okolnostmi vyděšenou Amy šmírujeme sami. Pevně věřím, že se téhle hry plně nabažíte. Zvolený koncept v podstatě nutí mít oči trvale otevřené a bedlivě sledovat, odkud Amy vyskočí s krvácející nohou nebo rovnou v rouše Evině. Ve finále má pak tenhle nenápadný experiment sice slabší momenty, ale necelých 80 minut se daří držet v náležitých výškách, aby i hodnocení mohlo jít k mrazivým 75%!! ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Eric Nicholas je šmírák a perverzní úchylák, jinak si nedovedu představit tohle realistické zpracování :D Tahle rybka opravdu potěší, stereotypní kameru bere člověk u 95% jako zažitý standard, a originální práci či inovativní prvky aby stěží dohledal. Spousty kamer, úhlů, ČB, rušení aj. tu potěší všechny "wannabe" šmíráky. To že celý feature (klasický thriller tohle připomíná pouze minimálně) odehrají víceméně 2/4 herci je další z plusů, 80min je tu víc než akorát, a i když je vcelku vše předvídatelné tak to prostě funguje. Pokud se vám film zalíbí, zapište si do kalendáře na příští rok další počin od tohoto zvláštního režiséra - Weaker Sex (2008). Až potkáte někoho, kdo bude tvrdit že zrovna viděl stejný filmy, ulítává na stejný hudbě jako vy, hned budete vědět odkud vítr vane...85% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak dobré to bylo, ale ten konec mi přišel neuvěřitelné klišé, možné spoilery, proč to neskončilo že to ta holka nezjistila nebo proč to neodsral on. Takhle to bohužel skončilo jako milion jiných hororů o takovýhlech hovadech. Hanks je celkem solidní a slizkej. Jen bych ho čekal trochu častěji takhle se občas ukáže a pak sledujeme tu holku které mi byla poměrně nesympatická. Co film ale zvládá výborně je styl jakým to je natočený. Je to neuvěřitelně syrový. Film je to hodně slušný ale i tak je to jen lehký nadprůměr, a jelikož se jedná o režisérovu prvotinu tak dám 4*. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Na konci filmu, keď sa Amy (Ana Claudia Talancón) zamkne v kúpeľni, sa hodiny po každom prestrihu posunú o nejaký čas dozadu. (Melios)

Reklama

Reklama