Reklama

Reklama

Městečko Grockleton

  • Velká Británie Small Town Folk (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ak niekto náhodou zablúdi do mestečka Grockleton, nemusí ho opustiť živý. Jon s manželkou Susan sa vyberú do prírody, aby zažili nejaké dobrodružstvo. To sa začne vo chvíli, keď zistia, že zablúdili. Našťastie narazia na pár mužov, ktorí im poradia. Vystríhajú ich však, aby sa vyhli "ceste svetla". Jon a Susan sa rozhodnú zariskovať a zamieria autom na opustenú cestu, aby sa pokúsili nájsť nejaký motel, kde by strávili noc. Napokon dorazia k Beesleyho veľkostatku v Grockletone, kde ich privíta čudácky majiteľ a poskytne im ubytovanie. Vonkoncom netušia, čo ich čaká... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

pursulus 

všechny recenze uživatele

Galerie ksichtů.¬         Poslyšte, tenhle snímek je naprostý propadák, myslím tím, pane, samozřejmě jeho úroveň, ale ono to je propadákem i u diváctva, a to už mi zavání kuriosností. Poslyšte, tenhle snímek, to je něco tak neuvěřitelně splácaného, že se plácám přes ruku, abych tomu nedal přívěsku "komediální". Poslyšte, já teď sedím na židli, a jsem prostě neschopen pohybu; snad bych v mlhách paměti pohledal ještě jeden horor, který tohle dokázal; chci promluviti, a vyjde koktání. Poslyšte, podejte mi ruku a zvedněte mi konečně z té židle; ano, podati ruku tomu panu domácímu z toho strašného domu, tomu... Chrisu Wrightovi... ale ne, už nemusíte, jeho masitý úsměv mě jako magnet zvednul a já nyní k němu kráčím, aniž bych potřeboval nohy, zatímco si pohrává kordem vytaženým z hole. Za ním stojí jeho strašliví pomocníci, kretin chlastající benzin z kanystru a pan Klobouk Šilhavý s takovou bradou, že ani nepotřebuje tu dvouhlavňovou brokovnici.¬                 Páni. Já žiju! Já žiju!! Bod za tu galerii ksichtů, bod za výtečný nápad, ze kterého by mohlo být veledílo a třebas i na pokračování, bod za to přežití. Takže to máme rovnej jeden bod. Teda jestli sem se nesplet'. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani já jsem nedbal varovných signálů a velmi nízkého hodnocení a podíval jsem se na tuto britskou nízkorozpočtovou hovadinu, která mi přišla jako velmi špatná parodie na buranské slashery. Hledat vůbec nějaká pozitiva byl téměř nadlidský výkon, přesto musím říct, že jsem za tu dlouhou dobu, co věnuji svou pozornost hororům, viděl ještě mnohem horší filmy a to už je co říct. Protože tenhle kousek je opravdu špatný po všech stránkách, leč jsem tu narazil i na několik úsměvných momentů a bizarních situací, které se mi ač je to možná k nevíře i docela líbily. Jedinou známější tváří, která se tu objevila, byl pro mne liliput Warwick Davis (představitel kupříkladu Leprechauna). Ten tu však měl jen malou roli. Zbytek osazenstva ať už buranů nebo kladných postav museli tvůrci vytáhnout z nějakou ústavu pro duševně choré, protože tu snad nikdo neměl IQ větší než 40-50 a během sledování jsem nevěděl, kdo je větší magor a tupec. Pobavil režisérův (zřejmě brácha a především folkový a country zpěvák) Simon Stanley-Ward v cyklistické přilbě, který ač hrál dobráckého tupce, stal se největším killerem celého filmu. Ale ta úděsná „akční – mordovací“ choreografie a triky, no potěš koště. Soubor ochotníků by to zahrál lépe. Dokonce jsem měl i podezření, jestli v tom nemá tak trochu prsty TROMA. Debilitě by to totiž odpovídalo, ale to bych chlapce od Lloyda Kaufmana urazil – ti by si s tím totiž ještě mnohem více vyhráli a nabídli nám lepší a hlavně větší bizarní podívanou. 30% ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Hned první scéna, ve které dostane jakýsi Harry Potter podkovou do ksichtu, dává zřetelně najevo, že se jedná o nadsázku. A musím říct, že vůbec ne křečovitou, kteréžto positivum se podaří udržet až do konce. Film, ke kterému je třeba přistoupit s lehkou hlavou, což potvrzuje fakt, že má dvanáctiletá ratolest se polovinu doby vesele řehonila. Za to bych dal nejradši i čtvrtou hvězdu, ale zas taková pecka to nebyla. Nechápu tu sbírku odpadů tady, když být na to víc peněz, mohlo by Městečko Grockleton směle soupeřit s většinou produkce Tima Burtona a podobných vyvanulců. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Lidi co tohle sakra mělo jako být? Nevěřícně jsem na to koukal těch 90 minut ze začátku přetáčel, pak už i dokoukal, nebot jsem nechapál co je to za "paďourov". Nemělo to hlavu natož patu. Jeden dement či vidlák vedle druhýho ono to je v podstatě jedno ať už to byl klaďas či záporák všichni se chovali jak, když je pustí s "jedličkárny" Někdy jsem nevěřícně kroutil hlavou jindy se zase válel smíchy na absurditou a kreativností tvůrců. K tomu ten počítačový kabát, tak že to spíš vypadalo jak náká pc hra. Chápu že je to spíš do odpadu, ale já se docela bavil a tak není důvod to zatratit. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto dílko je výplodem buď osoby hodně dementní nebo hodně nad věcí, popřípadě obojího. "Děj" je úplně zmatenej, herce by klidně mohli vyměnit za opice nebo kusy dřeva a nikdo by nepoznal rozdíl a lepší "triky" by zvládli udělat snad i v pravěku. Zato je tam plno super scén jako například extra detailní záběry na obličej dementa v čepici s bambulí, žlutá mlha co má představovat oheň, oranžová mlha co má připomínat výbuch, další detailní záběry na shnilý zuby několika postav, stříká tam fialová krev z poklopců a kdo viděl PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM, a vzpomíná si na scénu parodující zadní projekci při jízdě automobilem, tak tady je ještě to skokrát horší. Stanley-Ward rovněž trpí iluzí, že místo mozku mají lidi v hlavě řídkou fialovou omáčku. (V jeho případě je to možné). Jediný Warwick Davis má jako jedinej něco společnýho se slovem "film" nebo "herec." No, a to je opravdu dost málo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natáčen v Hampshiru ve Velké Británii. (rafix)
  • Simon Stanley-Ward, ktorý hrá Marcusa, je v prvom rade country spevák. (MIMIC)

Reklama

Reklama