Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prozrazovat svá tajemství se nevyplácí.  Amy má všechno, po čem touží. Skvělou práci, kamarády, rodiče, kteří ji milují, ale hlavně velkou lásku – snoubence Johna. Před svatbou má John pro Amy zdánlivě nevinný návrh: říci tomu druhému něco, co nikdy nikomu neřekli. A Amy má velké, lechtivé tajemství: kdysi na škole, jeden večer doma, jen ona a její pes... John je z tohoto odhalení naprosto v šoku. Příznáním jako by Amy nasedla na horskou dráhu bez záchranné brzdy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

monolog 

všechny recenze uživatele

Oproti mému očekávání poměrně dobrý film, jen s mírně řečeno zavádějícím názvem. Není to totiž jak název napovídá nechutně trapná teen komedie alá Prcičky, ale spíš vážné drama s několika tragikomickými momenty. Co se týká děje, je to řekněme kromě zápletky obvyklé bloudění člověka hledajícího vážnější vztah. Jen mi přišlo, že tu z toho, že hlavní hrdinka vykouřila psovi všichni dělali víc, než to bylo. Neříkám, určitě to je nechutný, nehygienický a neobvyklý, ale přiznejme si to. V době dospívání a sexuálního experimentování jsme každej udělali něco, na co nejsme dnes zrovna pyšní a vytahovat to na světlo boží rozhodně nechceme. Ale zatratit kvůli tomu člověka... No nevím teda. Plus když si vzpomenu na to, jak jsem bejval nadrženej... Hezky na to sedí jedna hláška odjinud: Dospívání je strašná doba. Sex kterej chceš nedostaneš a ten kterej dostaneš, tak nechceš. Stejnětak počáteční dotazy hrdinky na to, jestli má být ve vztahu naprosto upřímná a následné naivní přiznání pravdy. Myslím, že na toto by se mohl zeptat jen člověk neposkvrněný okolním světem a malicherností lidí, který žije ve skleněné láhvi. Nelze být zcela upřímný. Nadarmo se neříká, že pravda je krutá. Lež je naše obrana, protože nic není nikdy takové, jak bysme si přáli. Nebo jak by si přáli jiní. Když to vezmeme do důsledku, není-li i obyčejný make-up nebo push-up podprsenka tak trochu lež? A tak říkám, nepřistupujte k tomuto filmu jen jako k další hlupárně pro náctky. Přestože je to veskrze banální zápletka, řeší tu docela aktuální věc, která se týká nás všech. A sice, není naprostá upřímnost spíše nezvyklá bláhovost a slabina? ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie o žene jménem Amy jejiž šťastný život se obrátí v trosky poté co vyjde na jevo jedna zvrácená skutečnost z jejího mládí. Je tu pár funny momentů a příběh vyloženě nenudí, hodně se mi líbil Amyin drogově závislý brácha a poněkud zvláštní rodiče. Pokud máte nějaké nechutné tajemství radši si ho nechte pro sebe to je poselství které mi tento divný film předal. ()

Reklama

habertek 

všechny recenze uživatele

Tak toto je apoň z mého hlediska dost podhodnocený film! Film je opravdu vtipný a zároveň i dost vážný a ukazuje jak je nám minulost stále v patách, jak se může vrátit a znesnadnit nám život i po hodně dlouhé době a jak můžou vypadat růžové brýle. Když někoho máme a myslíme si, že je to opravdu ten pravý, ten jediný, dokonalý, že mu můžeme říct úplně všechno a pak se celý vztah kvůli nějaké blbosti sesype jako domeček z karet. Najednou vidíme všechny ty chyby na tom druhém a zjistíme, že ten opravdu pravý je někdo koho jsme dřív neviděli nebo ho viděli v úplně jiném světle...Film taky ukazuje, že stoprocentní důvera ve vztahu opravdu existovat nemůže! Smekám před tímto filmem! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Oko za pravdu, zub za upřimnost... %-] . . . Lehce lascivní hořko-slaná (ne)komedie ze života dospělých pro dospělé! Špetka hry na pravdu, notně pokrytectví a povrchní lidská hloupost hatící i velkou lásku a navenek >silné< vztahy rodinné s naučením na konec... A tak nakonec aspoň cituji ze závěrečné sekvence... "... je důležitý lhát, i když je nechutný využít lží, které říkáme o sobě k tomu, aby z nás byli lepší lidi..." Tož tak, líp by to zase ani igitátor neřekl... . . . Nu což, naneštěstí ale na z podobného ranku "Štěstí" ( http://www.csfd.cz/film/8575-stesti/ ) tenhle filmík nemá... . . . Tři hvězdičky tedy za film jako takový a jednu navíc za v rámci žánru kupodivu bez komplexů nezlehčující přístup k něčemu >takovému< z věcí lidských >obskurních< (...a ruku na srdce, kdo nemá v životě něco, co by mamince ani partnerovi jen tak nevyzvonil, že...) a taky navzdory zase místním puberťákům a odpoledním dámičkám od myčky nádobí a žehlícího prkna - chápu vás... Haf! - - - P.S. Ten český název je pitomý, to není ale problém tohohle vůbec ne hloupého - jen trošku provokativního a vlastně svým způsobem smutného - filmu, to je problém podbízivých debilků u distributora (Intersonic). Při uvedení v televizi s podivným zase ořezem obrazu - tentokráte kupodivu na širší formát než je originální formát 1,85:1 (nechápu) a s typickým blbučkým telenovelovým dabingem. Že by možná i proto zde bylo tak nízké hodnocení? - - - P.P.S. Jen tak mimochodem - na IMDb k dnešnímu dni "5.9/10 - 1,803 votes" - no, i to zase jednou o čemsi vypovídá... °-| - - - - - (Poprvé viděno 15.9.2011 na noční tv >blablandoff<, hodnocení 186., komentář zde jako desátý - 15.9.2011) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Mám rád takové zvláštní a neobyčejné filmy. Škoda, že v některých místech to tady tak skřípalo a trochu i nudilo. Protože jinak nápad a většinou i realizace byla dobrá. Tvůrci filmu se nám snaží říct, že hříchy mládí by měly zůstat utajeny před našimi blízkými, zvláště když jde o tak neobvyklý a poměrně drsný "hříšek", jaký má Amy. Po odtajnění prohřešku se zdá, že s ní až dokonce života nikdo nepromluví a bude se na ni zlobit. Je to také film o odpuštění a vzájemném porozumění a důvěře mezi lidmi. Jsem s filmem, s několika výhradami, spokojen. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama