Reklama

Reklama

Stejně jako syn

  • USA Just Like the Son
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Výmluvný a vášnivý snímek sleduje osudy 20letého Daniela Cartera (Mark Webber), zlodějíčka, který si odpykává veřejné práce na základní škole v Greenwich Village. Zde se skamarádí s osmiletým Boonem (úchvatný Antonio 'A.J.' Ortiz). Když Booneho matka onemocní a Boone je poslán do pěstounské péče, Daniel ho "unese" - a společně se vydají na cestu - hrazenou z části občasnými drobnými krádežemi, na které se přátelství, odpuštění a dobrodružství vyslovují jedním dechem. Přístupnost 12. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

zdenny 

všechny recenze uživatele

V různých obdobích stokrát omílaný příběh, který nemá až zas tak logický základ. Je to takový nedělní, předobědový film. S rodinkou jsme jej zhlédli především proto, že dětský hrdina je celkem podobný jednomu z dvojčat mé sestry. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tohle vlastně není špatný příběh. Právě naopak...příběh je vynikající, vázne pouze zpracování. Mdlý scénář a občasné hluché místa z filmu dělají spíše průměrnou podívanou. Ani herci neoplývají bůhvíjakou kvalitou. Takže na trojce jsem se ustálil hlavně pro několik mouder, které ve filmu zazní a kvalitní příběh, který však vzaly ne příliš umění schopné ruce. Nebo pak tvůrce musím podezřívat, že neměli příliš finančních prostředků a rozhodli se šetřit. Což ovšem filmu spíše uškodilo. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohraný příběh o tom, jak v sobě mladistvý hajzlík najde dobré srdce, lepší, než jaké mají zkostnatělé úřady, a zachrání za mile komických okolností malého chudáka, kterého je všem líto. Zde je všechno umocněné roztomilostí malého chudáka. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama