Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perfektní recept na dobrou romantickou komedii zahrnuje dva herce s charismatem a vzájemnou jiskrou. Scenáristka a režisérka Cassavetesová takovou dvojici našla v herečce Parker Poseyové a ve Francouzi Melvinu Poupaudovi. Nora (Poseyová) není v koncích, jen se tak chová. Přitom je velmi sexy, má smysl pro humor a je tvůrčí typ. Jedinou její chybou je, že podléhá tlaku moderní společnosti. Jelikož se neustále porovnává se svým okolím, klade si na sebe přehnaně vysoké nároky. Tiše trpí při vyprávění o ideálním manželství své kamarádky, při práci, kterou již přerostla, a při věčných radách své matky. Až jednoho dne do jejího života vstoupí nová tvář, šarmantní Francouz Julien.
[Zdroj: Febiofest 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Romantická art-komedie, v níž onu údajně jitřivou nejistotu "má mě rád- nemá mě rád" akcelerují antidepresiva naložená do lihu. 70% ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Zlomená Parker Posey ani po třicítce nemůže najít toho pravého. Má z toho deprese a dá se říci, že dělá jednu blbost za druhou. Až jednoho dne narazí na mladého francouze......Film mi něčím (asi hlavně hudbou) připomínal Lost in translation. Bohužel mně celkově film moc neoslovil, ale pro ženský to asi bude minimálně o hvězdu víc neb se vše točí o okolo ženských témat. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Byla by to taková věda, zakončit to jinak a trochu lépe? No nebyla! Tak ten konec, ten mě tedy naštval, ale jinak to bylo velmi milé, konverzační, nikam netlačící, takové pohodové. A rozhodně mnohem lepší, než ty blockbusterové romantické "trháky," které dokáží otrávit a unudit na celý večer. A ta angličtina, ta se tu skoro nelámala. ()

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Pohodový filmeček, kterému sice po úžasné první části na konci trochu dochází dech, ale rozhodně stojí za vidění. Trochu Sexu ve městě, špetka Před soumrakem, pak také pár blbostí, krásná Posey a šarmantní milenec z prosluněné Francie. Ovšem kdyby všichni Francouzi vládli tak dobrou angličtinou, to by bylo na světě krásně :-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama