Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

NICOX 

všechny recenze uživatele

No je to něco mezi 2 a 4*. Já vim, rozpětí je to docela široký, ale nemůžu si pomoct. To, jak to bylo natočený (alá studentský film) mi nevadilo. Příběh taky nebyl špatnej, ale vždycky mě něco zklamalo - např. Lenny. Já čekala nějakou krvežíznivou bestii a on to byl úplně normální malej kluk. Poučení: "Tomu co jste, nikdy neutečete". Dám 3*. 60 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žila byla jedna zcela obyčejná rodinka - přistěhovali se vedle vás někam na americké maloměsto nebo zapomenuté předměstí, a jen málokdo tušil, jaké rodinné hodnoty a tradice zde skutečně vládnou. Režie se ujali "Řezníkovic chlapci", tedy Butchers Boys, a skutečně milovníky krvavých scén čekají menší hody. Tohle je totiž - pozor, pravděpodobný spoiler! - živa z krve svých blízkých sousedů. Ale zase drží jako rodina pohromadě, až by měl Spielberg radost. (No ono aby ne, když jsou poněkud zvláštní.) Poté, co rodinka vyvraždí co nejvíce lidí ve svém okolí, odstěhuje se zase jinam - vždyť milých, krve plných Američanů je všude hafo. Škoda jen, že přes svým způsobem zajímavý nápad tvůrci nepřišli s ničím dalším navíc a soustředili se už jen na krvavá jatka. Díky tomu jim trochu lavíruje i žánrové zařazení - chviličku, alespoň na začátku, to vypadá na velice, ale skutečně velice neobvyklé drama, přejde to přes klasickou vyvražďovačku, ale stupňů hororu se to celé dotkne jen letmo (kdyby tvůrci viděli Švankmajerovo Do sklepa, budou se pěkně stydět). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Abych moc nespoileroval. U jistého horrorového žánru byla poslední dobou potřeba jakési inovace. Hamiltonovi mohly být v tomto směru dobrou cestou. Trochu jiný pohled (a hlavně z jasksi jiné strany, než bylo dosud zvykem - oběti jsou v tomto příběhu naprosto nepodstatné) je bezpochyby to nejlepší, co příběh této podivné rodiny, může nabídnout a zaujme to z celého filmu nejvíce. Je ale smutným faktem, že se onen žánr nakonec vydal úplně jiným směrem (tím nejblbějším možným). Velká škoda je trochu slabší zpracování, což je asi otázkou hlavně rozpočtu nebo zkušeností. On je ten film místy totiž trochu nudný a nezáživný. Ale jinak rozhodně docela dobrý nápad, který skýtal mnohem více, než nakonec film dokázal poskytnout. Čistý průměr. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hamiltonovi vypadají jako typická americká rodinka z obrázku. Jsou těžce pracující a vždycky se chovají k sousedům s úctou. Když ale nebudeme brát v úvahu to, že většina jich pozabíjí. Trošku mi to připadalo jako Texaský masakr..., jenže v obydleném městečku, v jednom domě.......kde, žije 5 sourozenců. Ten nejstarší je řezník a gay - vodí si domů chlapy a hlasitě s nimi šuká. Ten další je svůdník, který láká do svého auta oběti a ke všemu spí se svou vlastní sestrou. Jejich sestra vypadá jako satanistická kurva a skáče na všechno co se pohne. Nejmladší je zavřený ve sklepě a ten prostřední prožívající pubertu, si myslí, že je jiný a že ke svým sourozencům nepatří. Prostě typická česká rodinka :-) ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelný. Rodinné, velmi nízkorozpočtové drama o upírech, nebo co měli být vlastně zač. Čtyři až pět ASI upíří sourozenci, jimž zemřou ASI upíří rodiče (ASI na kašel), se hádají, diskutují, baví se a mezitím sem tak někoho chytí, uvězní a ASI vysajou. Jen tomu jednomu se ASI nechce, ale nebojte, i on ochutná a prozře, neboť má ASI chápavé a starostlivé sourozence. Vážně děsivá pitomina, kde jsem nenašel jedinou pozitivní věc. Sice je pravda, že celá ta ASI upírská famílie je fakt nestandartní, především pak spolu šukající dvojčata mě vážně nemile překvapila, ale k posrání nevýrazný a špatný je to stejně celé. Zápetka strašná, herci otřesní, atmosféra ani napětí neexistuje, prostě je to opravdu šílená nuda, jejíž zcela zbytečnou existenci naprosto veřejně odsuzuji !!!! Já si zkrátka osobně myslím, že si tu původně někdo chtěl hrát na hororové umění s pár jednodolarovkama v kapse a dopadlo to tak, jak to prostě dopadnot muselo. Když někdo nemá ani finance a už vůbec né talent, tak ať jde radši makat do fabriky, tam bude užitečnější. ODPAD!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama