Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Její přítel se zapletl s mafií a doplatil na to životem. Ona se ale nevzdává a po stopách vrahů se vydává na vlastní pěst. Když zákon není schopný zvládnout největšího chicagského zabijáka, rozhodne se soukromá detektivka V. I. Warshawski (Kathleen Turner) zmobilizovat všechny své zbraně – půvab, intuici a podmanivý sex appeal, aby vraha dopadla. Najata mladou dívkou, aby osvětlila vraždu jejího otce, začne V. I. odhalovat spiknutí, jež ji dostane do nebezpečí, které by se jí tentokrát mohlo stát osudným. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, třetí hvězdička je jen za Kathleen Turner, jinak to bylo ... no takové řekněme devadesátkově naivní. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať (a nehanbím sa za to), že Kathleen Turner bola strašne veľmi sexi a v mladosti som ju mal rád hlavne v 80.tych a 90.tych rokoch, obzvlášť po boku Michaela Douglasa v honbe za Diamantom a klenotom Nílu. V tejto snímke hrá Kathleen sexi vyšetrovateľku. Neviem prečo som na túto snímku nenatrafil v minulosti, zhliadol som ju len nedávno a vôbec neviem, že by bola niekedy u nás dostupná na VHS, respektíve že by bola niekedy v televízií. Ale k veci. Toto dielo nieje ničím výnimočné, nič čo by sa vám vrylo do pamäte, ale rozhodne je to dobrá vyšetrovačka z 90.tych rokov a práve milovníkov takýchto snímok to môže zaujať. Dej plyne rýchlo, po takých 20tich minútach sa už stále niečo deje, nie sú tam veľmi zbytočné scény. Len od toho nečakajte Smrtonosnú zbraň (1988). Rozhodne tomu dajte šancu, pokiaľ vám nevadí obyčajná priemerná kriminálka, avšak so sexi hlavnou postavou, ktorá sa nebojí strieľať. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Kathleen Turner bola v kurze (mala za sebou trojicu hitov ako Vojna Roseovych, Kralika Rogera a Nahodneho turistu) a i preto bola ako stvorena na postavu odvaznej sukromnej detektivky V. I. Warshawskej, ktora pre suchu hlasku nejde prilis daleko a jej vasnou su okrem spravedlnosti i topanky. ide o adaptaciu popularnej kniznej serie ktora sa vsak prilis nepodarila a to hlavne vdaka scenaru ktory je strasne zmateny. nielenze cely pripad nedava prilis zmysel, ostatne postavy nie su prilis dobre predstavene, co by nevadilo ak by islo o druhe ci tretie pokracovanie, ale u prveho filmu z pripravovanej serie to najstastnejsie rozhodnutie nie je (od povodnej kniznej predlohy sa vraj dost odlisuje). Jeff Kanew ako reziser nakrucal hlavne komedie co je vidiet hlavne v akcnych scenach ktore maju nabeh, urcite neumyselne, ku komedii Kathleen sa snazi a ako sukromne ocko je spravne sexy ale i "noir-ovsky" drsna, skoda ze zvysok filmu tak dobry ako ona nie je... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama