Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heather (Maryam d´Abo) se během studia na vysoké škole seznámila s atraktivní knihovnicí Claire (Margaux Hemingway). Nerozlučné přátelství obou žen skončilo ve chvíli, kdy Heather navázala vztah se svým budoucím manželem, což chorobně žárlivá Claire neunesla a začala své přítelkyni ze života dělat peklo. Teď tato psychicky narušená žena dostala do svých osidel další nevinnou dívku, kterou je odhodlána udržet ve svém vlivu i za cenu zločinu. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Průměrný, avšak řemeslně slušně zvládnutý thriller a bláznivé ženské, co terorizuje své okolí. Typický produkt své doby navazující na úspěchy více či méně erotických thrillerů, které se na začátku devadesátých let rojily jako houby po dešti, tenhle patří k těm lepším. Musím uznat, že Margaux Hemingway je opravdu docela ďábelská a navíc mě hned podruhé za sebou (Stopy vraha) potěšil Frederic Forrest (aka nágl z army shopu ve Volném pádu), zde v roli vilného psychiatra. V ČR vydal na VHS Bonton. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Posadnutá žena svojou bývalou spolužiačkou z minulosti sa začne vtierat do jej rodinného života a začne ju ohrozovať a trápiť svojimi psycho schopnosťami 3* ()

Reklama

Reklama