Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se rodina složená ze sester a jejich manželů sejde po dlouhé době na pohřbu jejich matky, doufá nejmladší z nich, že půjde o slavnostní setkání, pár soustrastných slov, prostě o něco důstojného. Namísto toho jde ale spíše o objevení toho, že zatímco pro některé z nich byla matka velmi respektovanou osobou, druzí ji téměř neznali. Vše se bortí jak domeček z karet a s každou další větou sestry odhalují své nedokonalé životy. A jen díky krutému humoru, který je sourozencům tak vlastní, se stále více a více dostává na světlo fakt, že matka, kterou většina z nich považovala za osobu v pozadí, vlastně řídila a stále řídí jejich životy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Příjemný film na pohodové sobotní odpoledne. Vážné věci se řeší ne úplně vážně, s typicky suchým až černým britským humorem, pro který mám slabost. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Škoda že se tvůrci nerozhodli natočit černou komedii a pouze balancují mezi žánry. Dojem z filmu je tak více než rozpačitý a nevylepší ho ani vcelku kvalitní herecké obsazení. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Snímok ktorý kolísa medzi komédiou a drámou. Komické scény niesú vždy kvalitné a niektoré sa do tohoto filmu ani velmi nehodia. Postava Julie Waltersovej sa mi zdala zvláštna, čo však asi bolo zlým dabingom.Záver je velmi sentimentálny, vypadá akobi dovtedy nebol vo filme žiadny vtip. A tak je to len za dve hviezdičky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama