Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama o síle lásky, chuti na sex a o tom, jak důležitá je naděje. Birgit, matka pubertální dcery, uvízla v nudném manželství. Když se po 19 letech vrací domů Bertil, její někdejší dětská láska a dnešní televizní moderátor, Birgit ucítí šanci jednou provždy změnit svůj život. Bertilův návrat ovšem nepřináší jenom naději, ale také probouzí hluboko uložené vzpomínky a palčivá tajemství Birgitiny rodiny. Jak se nakonec ukáže, Birgit není jediná, kdo prahne po změně. (Dny evropského filmu)

(více)

Recenze (3)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Mezilidské vztahy jsou složité, což všichni moc dobře víme - a filmů o nich (tedy o nás samotných) se natočilo už nespočet - velmi povedených i těch velmi špatných - Sex, naději a lásku bych zařadila někam doprostřed. Scénář není vyloženě špatný, avšak děj je celkem lehce předvídatelný - což rozhodně není plus. Navíc jsem při sledování snímku co chvíli měla pocit, že "tohle už jsem přece někde viděla". Čistý průměr, na který se dá koukat (nutno podotknout, že hlavně díky přesvědčivým hercům), avšak v hlavě příliš dlouho nezůstane (třebaže v postavě dcery jsem možná tak trochu, byť jen částečně poznala sebe o pár let mladší, a tudíž bych měla být nějakým způsobem "zasažena" - leč nebyla jsem). ()

blastboy 

všechny recenze uživatele

Na první pohled poznáte, že se jedná o severskou kinematografii včetně (nutného) happy endu. Avšak děj k němu směřuju plynule, dá se říci až přirozeně a hlavně nepodbízivě. Takže proč ne? ()

Reklama

Reklama