Reklama

Reklama

Směr smrt

(TV film)
  • Kanada Last Exit (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obě v kritickém stavu v nemocnici. Zatímco bojují o život, policie vyšetřuje, jak ke srážce došlo. Šlo o náhodu nebo se ženy srazily záměrně? Co předcházelo krvavé kolizi a co se stane, pokud některá z nich svůj boj o život prohraje? Tajemný a napínavý thriller od režiséra krvavé komedie Moje sestra Vlkodlak a hororu Tma Johna Fawcetta. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

kajza80 

všechny recenze uživatele

Film mě ze začátku moc nebavil. Bylo ale zajímavé sledovat, jak se někomu může stát v jeden den tolik smůly a neštěstí. V podstatě ani nevím, která z nich byla hlavní, takže jsem ani neměla bližší vztah k nějaké hlavní postavě. Řekla bych, že asi ta s tím červeným autem, ale ta mě štvala už od začátku. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet stupňů ve stínu a dvě holky mají nervy v hajzlu. Nepříjemnosti se kupí a očekávaný střet se blíží a blíží a blíží, a díky jedné scéně v závěru stojí zato. Trochu to připomínalo Changing Lanes s Affleckem, akorát v ženském provedení. Atmosféra celkem dobře vystihuje stres hrdinek a nebýt televizních předělů, úplně bych zapomněl, že se jedná jen o levný kanadský tv film. Fanoušky seriálu Beverly Hills 90210 jistě potěší účast krásné Clare Arnoldové alias Kathleen Robertson. I malé snímky dokáží občas zaujmout, k nižšímu hodnocení nemám důvod. ()

Reklama

MI-380 

všechny recenze uživatele

Dvě pracující blondýny a jejich stresový den. Kvůli práci není čas na rodinu, kvůli rodině není čas na práci. Nic se nedá stihnout, jak současně vyřešit problémy s dětmi, šéfy, partnery, nedostatkem peněz, auty a dopravou? Pořád se musí přejíždět autem přeplněnými ulicemi. Stará červená malá Honda a nový velký stříbrný Jeep. I když konec spěje k očekávanému vyústění, něco mě nutilo se zájmem vše sledovat až do finále. A chování obou hezkých a vynervovaných dam je naprosto přirozené a pochopitelné, 65%. ()

epoh 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Béčkový režisér natočil se skrovným rozpočtem pro kanadskou televizi film s hutnou atmosférou á la Volný pád. To civilizační napětí, ve kterém všichni žijeme, je tu doslova hmatatelné. Jistě, tempo mohlo být trochu svižnější, ale mě osobně určitá línost filmu zcela korespondovala s tím, co se v něm děje. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Distribútori podsúvajú /prostredníctvom sloganov na obálke/ tento film ako temný a mysteriózny thriller - a kto bude očakávať nadupanú jazdu plnú zvratov, môže byť sklamaný. Ide totiž o klasickú drámu, ktorá veľmi pomaly a predsa intenzívne zapletá nitky banálnych, všednodenných okamihov života dvoch žien, nevyhnutne spejúcich ku katastrofe. Jedno nemožno Fawcettovi uprieť: vrstvenie banalít z uponáhľaného života človeka dnešnej doby v jeho filme málokedy skĺzne do komunálnej roviny a aj s pridávaním ingrediencií a zahusťovaním napätia narába šikovne. Dráma "všedného dňa" naberá od polovice filmu na intenzite a ku koncu naberá grády, ktoré skúsenejšiemu divákovi nemôžu nepripomenúť Schumacherov Falling Down v "soft verzii". Šoda preškoda, že až do konca filmu som si celkom nezvykol na protagonistky: ani jednej totiž veľmi nemožno držať palce a v ich herectve občas zašarapatí kŕč. Inak by to bolo za štyri. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Stéphane Lefebvre vyhrála za „kufrovou“ scénu v Jeepu v roce 2007 cenu ACTRA Montreal. (Terva)

Reklama

Reklama