Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura (Danielle Savre) prežila v detstve ťažké trauma keď sa spolu s bratom stali svedkami vraždy rodičov, pričom vrah nebol nikdy chytený. Po opätovnom prepuknutí jej fóbii a na naliehanie kamarátky nastúpi do liečebného ústavu pod vedením Dr. Allena (Tobin Bell), ktorého pacientom bol v minulosti aj jej brat. Krátko po nástupe sa však dozvedá pravdu o experimentálnej liečbe jej brata ktorá nedopadla tak celkom podľa predstáv a navyše okolo nej začnú umierať ostatný pacienti na smrteľné nehody. (petero)

(více)

Recenze (70)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Solidní snímek s prudkým rozjezdem, aby trochu polevil, nechal vydechnout a opět vyprodukoval atmosféru, která by se dala krájet. Napětí silně přebíjí slabý scénář, což není na škodu. Přesvědčivé výkony nenechají napochybách jedinou minutu, což dokládá o slibném provedení hororového námětu. Ten originalitou sice nekypí, ale to ani trochu nevadí. Nepřekvapí ani otevřený konec. Zkrátka solidní vyvražďovačka, kterých je sice spousty, ale která se neztratí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než první díl, ale i tak se pořád jedná o lepší podprůměr. Děj se ze skříně přesunul do blázince, kde bubák využívá k strašení pacientů jejich vlastní fóbie či slabosti a postupně je všechny odpravuje. Vše tak od duchařiny sklouzlo k prachobyčejnému slasheru, ve kterém se sice občas zablýskne díky vraždám na lepší časy, ale vzápětí se zase vrátí zběsilá kamera, která doprovází prchající obět a jsme zpátky v šedi podprůměru. Trojku už nedam. 40% ()

Reklama

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zhledl film Boogeyman 2, a nutno podotknout,ze to je ma prvni navsteva. Docela mne to prekvapilo. Cekal jsem nehorazny video shit,ale byl jsem (a musim rict,ze mile) prekvapen,az na zaverecnou pointu. Je to ted v kazdem druhem filmu. Mohli scenariste vymyslet neco lepsiho. No co uz. Aspon byla fajn atmosfera, nektere herecke vykony nebyli toporne, a potesila me i smrtici vynalezavost. Nevim,nevim,ale mozna se podivam i na prvni a treti pokracovani strasaka... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Co má společného dvojka s jedničkou? Je to úplně o něčem jiném a tohle "pokračování" bylo 100x lepší, než nudná jednička. Popravdě jsem od toho vůbec nic neočekával. Pustil jsem si to proto, že tu hraje Mae a zase byla dokonalá a i ostatní spolupacienti hráli na jedničku. Malý spoiler: Formu to má velmi podobnou jako Noční můra 3, také zde jsou pacienti, kteří se poté musí postavit svému největšímu strachu a způsoby zabíjení zase trochu připomínaly sérii Saw, nejen díky tomu se mi to tak líbilo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skokan roku hihihi. Tedy spíše skokan v rozdílu procent proti prvnímu filmu. Tomu jsem nedal ani ň, zde však mohu směle chválit. To, že to má v podstatě spád, to že se konečně přidali do filmu i trikaři, anebo také to, že to má i trochu toho napětí. Na rozdíl od prvního filmu, toto lze klidně mezi splattery zařadit. Třešnička = Tobin Bell. *** A PŮL ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie ve městech Los Angeles a Pasadena. (Terva)
  • Jeff Betancourt v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Přesto, že film byl určen k vydání rovnou na DVD, byl promítán v některých zemích v kinech. V kině jej viděli diváci v Rusku, Itálii, Mexiku a Venezuele. (Terva)

Reklama

Reklama