Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Inu, vzhledem k dosti slibnému námětu jsou pro mne Teeth nakonec zklamáním. Oba dva zde uvedené žánry - tedy horor a komedie - jsou ve filmu obsaženy opravdu jen v míře menší než malé, potenciál snímku zůstal hluboce nevyužit. K dobru bych Zubům přičetl, že docela odsýpají, takže jsem se aspoň nenudil. Prostě průměrná jednohubka, hodnocení 50% -> 2* (Taky nám ty "zuby" mohli pořádně ukázat...!) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Čakal som presne niečo takéto, žiadny brutálny horor, žiadna uletená komédia, vcelku milo podaná absurdná záležitosť s absolútne trefne vytypovaným hereckým obsadením, niektoré scény nabrali aj poriadne grády, odhryznutých prstov a penisov som sa tiež dočkal takže film slušne splnil všetky moje očakávania. Vďaka príťažlivej téme svižne odsýpa a mohla z toho vzniknúť riadna sprostosť takže 4* si to u mňa určite zaslúžil. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Kto čakal, v súlade s dementným slovenským názvom, pribitú slaboduchú komédiu Made in Germany, musel byť zákonite sklamaný. To s komédiou nemalo nič spoločné. Pokiaľ sa však niekto vie rehotať nad penisom voľne pohodeným na zemi - proti gustu žiadny dišputát .... Celá stredná časť filmu bola slabučká a nezáživná, ale s približujúcim sa koncom som začínal byť spokojný. A záver ? Koho úsmev v poslednej scéne bol lepší ? )) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nesmírná píčovina, která m ovšem spolehlivě odradila od jakékoli formy večerní hrátek. Člověk si po zhlédnutí více rozmyslí, kam bude svoji chloubu strkat. Příběh je fakt strašný a jako celek nefunguje. Naštěstí baví v rámci ujetosti jednotlivých scén. Nebaví však tolik, kolik bych rád. Film je zbytečně umírněný. Myslím si, že zde bylo třeba, aby se snímek fakt hodně odvázal a hnal věci hodně do extrémů. Trošku mě také zamrzelo, že je to zde samý ukousnutý penis, ale zubatou frndu, na kterou se zákonitě musel těšit snad každý divák, tak tu zde neuvidíte. [45 %] ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,Já vás nekousnu." Pár jsem jich viděl, ale zatím mě žádná nekousla (To musím zaklepat, ale radši né na zuby:-). Musím říct, že na Teeth jsem byl díky námětu velice zvědavý, ale dostal jsem něco jiného než jsem čekal. Rozhodně se nejedná o komediální horor, kde je tolik ukousnutých penisů, že se ani nevejdou na obrazovku. Je to spíše melancholický film, který vypráví o poznání vlastního těla, dospívání a objevení sexuality. Rozhodně nečekejte žádný exploatační nářez jako já, ale i přesto jsem se docela slušně bavil, protože celý film je vizuálně zajímavý a na některé scény jen tak nezapomenu. U Jess Weixler mi ze začátku přišlo, že hrozně přehrává, ale po chvíli jsem si na ni tak nějak zvykl a nakonec se mi líbila. Hodnotím třemi hvězdami, kdyby zubatou ukázali, tak bych možná uvažoval i o čtvrté hvězdě. A ponaučení na závěr: Pánové, holkám z okolí Temelína se vyhněte! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)

Reklama

Reklama