Reklama

Reklama

Neznámý signál

  • USA The Signal (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Na dveře klepe nový rok a městečko Terminus se pomalu začíná utápět v chaosu, zmatku a anarchii. Všechny možné komunikační kanály se hroutí a z obrazovek televizí, monitorů počítačů a displejů mobilních telefonů začínají proudit do světa podivné obrazy a zvuky. A společně s nezvyklým signálem se všech obyvatel Terminu začíná chápat děsivý amok přerůstající v nelidské vražedné běsnění. Mladá žena Maya původně ničemu kolem nevěnovala pozornost, ale když si uvědomí, že má v zádech dav maniaků včetně vlastního manžela, začíná chápat, že musí něco udělat. A stejně tak její zachránce Ben. Jenže otázka zní, jak v této situaci postupovat. Jistě, nejlepší by bylo zničit zdroj signálu, ale to se mnohem snáze řekne, než udělá. A buďte si jistí, že režiséři David Bruckner, Dan Bush a Jacob Gentry, kteří natočili tento pozoruhodný sci-fi horor společně jako kooperační experiment a rozdělili jej do tří navazujících, přesto zcela odlišných částí, to svým hrdinům rozhodně neusnadní. Paranoia se začíná plížit ulicemi a smrt je nadosah ruky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (132)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle filmu opravdu není nic k pochopení a absolutně jsem se tu ztrácel, protože nic pdoobného jsem ještě neviděl. Střídání hororu a komedie, které do sebe ani trochů nezapadá, až se to dostane do takové fáze, kdy už nechápete vůbec nic, ale stejně na to s nadšením musíte koukat. A to, že je The Signal naprosto chaotický a zdaleka ne nějaký skvělý ''horor'' vám dojde až po skončení závěrečných titulků, kdy už nemáte náladu to více řešit a radši to rychle vypnete s dobrými vzpomínkami a do měsíce zapomenete. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že keď chcú traja režiséri niečo natočiť, mali by si pred tým sadnúť na kávu a dohodnúť sa "AKO" to vlastne urobíme. Pretože nieje možné, aby som sa prvú tretinu docela slušne bál, druhú som sa smial a nad tretou už aj "plakal". Keď mali "rejžovia" takýto zámer tak sa im ospravedlňujem. Ono námet bol výborný, ale bohužial celé to bolo také CHAOTICKÉ. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Do you have the crazy? Americká odpověď na 28 Days Later. Cynický komentář na potenciální nebezpečí moderních komunikací snímaný ze tří různých pohledů, každý z pera jiného scénáristy/režiséra, které tvoří nadmíru bizarní slepenec plný agrese, běsů a šílenství, černého humoru a absence jakýchkoliv pravidel. Svěží, nepředvídatelný a v rámci mezí originální. Ať žijí ti druzí. Jeden z nejlepších horrorů posledních let. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor, kterej se snaží působit realisticky, ale tak nějak mu to moc nejde nebo aspoň já sem tomu moc nevěřil. Ovšem mrtvol jsou hlady, kreve stříká taky habaděj a občas to na diváka vytáhne slušně drsný scény, ale stejně jako celek mě to moc nebavilo, přece jen nápad s ovládáním lidský mysli pomocí různých signálů, tady pomocí TV, bylo už celkem dost a tohle nic moc novýho nepřináší ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a dosť divný film. Je rozdelený na akési tri časti a v každej sledujeme jednu postavu a dej okolo nej. Smutné je, že každú túto časť točil iný režisér a tak aj kvality jednotlivých segmentov sú rôzne. Zatial čo sa v prvej polhodinke film uberá výhradne skvelou katastroficou atmosférou, druhá čast je čistá horror-comedy a posledná polhodinka film zabrzdila a pokazila celkový dejom z filmu. Vymyslené to bolo fajn, gore sa mi páčilo a čierny humor bol zábavný, ale posledných 10 minút ubralo filmu dosť vela... škoda toho. Ale na 70% to je určite. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama