Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Další divně podhodnocený film. Nevím, jestli se tady na to všichni koukli s nějakým hrozným českým dabingem nebo tak něco, ale mě to přišlo docela v pohodě. Stupidní, ale vtipná a celkem vynálezavá komedie s docela skvělou Annou Farris v hlavní roli. Chápu, že pro někoho to prostě není, ale stejně myslím, že v žánru zhuleneckých komedií (který, pravda, navzdory vlastní oblibě ďáblova listí moc prozkoumaný nemám) půjde o jednu z lepších. Jo a bylo zajímavý vidět tohle jako druhej film od Arakiho po Mysterious Skin. "I don't think Steve fucks skulls." 7/10 ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Vypalena Anna, hh. Dobre, film je megaslatanina a Anna vypada jako kdyby ty dortiky byly okoreneni jeste necim jinym, ale jeji mimika je dokonala. Diky ni me film udrzel celou dobu vzhuru (i kdyz jsem obcasne umirala jako ona v cekarne). Na filmu se mi libilo, ze dokazali ukazat stavy po huleni (Pozor! jenom par z nich co mela jsou opravdu po huleni) a jeji shchyza na zachode? :D super. Takze rada, dejte si poradnou raketu, zapnete tenhle film a myslim, ze se vam bude aspon o hvezdicku libit vic. ()

Reklama

agathon 

všechny recenze uživatele

Nebýt ona ta Anna Farris tak zvlášně hezká, vážně bych z té nafukovací blbiny ve varech utekl. Přestože mi řada kamarádů namítla, že ani ona ten film nezachraňuje a naopak mu svým hereckým rejstříkem kazí i to málo (snad) dobrého, mě se právě ona svým projevem líbila úplně nejvíc. prapodivně dramaturgicky vystavěný a překvapivě nepříliš nápaditý film totiž má nejblíže k žánru grotesky a tam přesně její hercký styl pasuje. nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že od Vojína Benjaminové neměli Američani lepší komičku a měli by jí nabízet podstatně kvalitnější scénáře... Příšernost, která by i na prostoru dvaceti minut a v režii průměrného studentíka filmové režie dopadla lépe, než v rukou uznávaného Arakiho - nechápu to, asi se tam všichni zhulili a přišlo jim fakt cool natočit si přes víkend film. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se kouknul jen a jen kvůli A. Faris a hvězdu také dávám jen a jen za ní, protože film je jinak opravdu s*ačka bez scénáře, pointy, ale hlavně bez jakékoli vtipnosti. Nečekal jsem chytrou pětihvězdičkovou komedii, ale alespoň vtipnou absurditu ano. Jenže asi to byl prostě už i na mě velkej úlet, já se fakt nezasmál ani jednou... :) ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné, bohužel byl nejspíš štáb taky sjetý i když nemyslím že zrovna hulením, ale spíš nečím silnějším, protože některé situace ať už vtipné (moc jich nebylo) nebo trapné (těch bylo víc) byly ujeté zbytečně přehnaně! Na druhou stranu jsem se párkrát aspoň uchechtl a těch 90 min koukaní na Annu Faris a ten její ksichtík se taky dá vydržet... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2007 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama